Ένα ακόμα άτυχο σποτ του ΣΥΡΙΖΑ. Και λέμε άτυχο, γιατί το αμέσως προηγούμενο δεν ευτύχησε να μείνει στον αέρα για πάνω από μια ώρα.

Μιλάμε για ένα σποτ εγγραφών στο isyriza.gr που παρουσίαζε μια ευειδή κυρία, η οποία ξυπνούσε σε ένα ιδανικό σπίτι, βαφόταν, γινόταν κούκλα, δούλευε στο Mac της και προκάλεσε ορυμαγδό σχολίων για το πόσο «αμερικανιά» ήταν. Τώρα, ήρθε καλύτερο σποτ, αυτό για την ακρίβεια στα καύσιμα, από την ενότητα «Κάν τους Off».

Σε αυτό το σποτ, ο πρωταγωνιστής μπαίνει με μια…Mercedes A180 σε ένα πρατήριο βενζίνης, ακούει εκνευρισμένος τον Άδωνι Γεωργιάδη να μιλάει στο ραδιόφωνο για το πόσο καλά τα πάμε ως προς τις τιμές των καυσίμων και… τους κλείνει. 

Μόνο που, επικοινωνιακά, έχει γίνει ένα σοβαρό λάθος στο σποτ. Το αυτοκίνητο δεν είναι κάποιο μικρομεσαίο αυτοκίνητο, των 13 – 15 χιλιάδων ευρώ αλλά μία Mercedes A180!

Το σποτ απευθύνεται στον πολίτη που δεν μπορεί να πληρώσει τα καύσιμά του, τις αυξήσεις στις τιμές ο οποίος μπορεί εύκολα να «συνδεθεί» ψυχικά, και «αστικά» με τον ιδιοκτήτη ενός Mercedes!

Δεν λέμε φυσικά πως όσοι έχουν τη συγκεκριμένη μάρκα αυτοκινήτου είναι πλούσιοι, κάθε άλλο, αλλά στο συνολικό κοινωνικό υποσυνείδητο, η συγκεκριμένη μάρκα πολυτελών αυτοκινήτων έχει συσχετιστεί «με τους έχοντες».

 

Facebook Comments