Δεν αναστέλλεται η  έκδοση του καθημερινού φύλλου της Αυγής, όπως αποφάσισε το Πολιτικό Συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ. Η εφημερίδα θα εξυγιανθεί εν λειτουργία, σύμφωνα με τα στελέχη της Κουμουνδούρου.

Μετά από έναν μακρύ διάλογο που κράτησε πάνω από 7 ώρες αποφασίστηκε να μην ανασταλεί η έκδοση του καθημερινού φύλλου. Ωστόσο, το Π.Σ  επιβεβαίωσε την εμπιστοσύνη στην διοίκηση της εφημερίδας.

Τα ίδια στελέχη έλεγαν  ότι προφανώς και θα υπάρξουν κινήσεις εξυγίανσης αναγνωρίζοντας ότι υπάρχουν προβλήματα τα οποία χρονίζουν και έχουν φέρει την εφημερίδα σε αυτή την κατάσταση.

Πηγές ΣΥΡΙΖΑ: Το ΠΣ εξουσιοδοτεί το ΔΣ της Αυγής να προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες κινήσεις για την οικονομική εξυγίανση της επιχείρησης εν λειτουργία της εφημερίδας

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πηγές του κόμματος, το ΠΣ «επανεπιβεβαίωσε ομόφωνα την εμπιστοσύνη του στο Διοικητικό Συμβούλιο της Αυγής και εξουσιοδότησε τα μέλη του να προχωρήσουν σε όλες τις απαραίτητες κινήσεις, όσο δύσκολες και να είναι, προκειμένου να επιτευχθεί η οικονομική εξυγίανση της επιχείρησης εν λειτουργία της εφημερίδας».

Facebook Comments