Στη δημοσιότητα έδωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Χριστόφορος Μπουτσικάκης την αναφορά του αστυνομικού που υπέβαλε πρόστιμο στην ψαροταβέρνα του Μοσχάτου που έτρωγε ο Παύλος Πολάκης, δίνοντας τη δική του εκδοχή για το επεισόδιο.

“Μας δήλωσε ρητά και κατηγορηματικά να σταματήσουμε τον έλεγχο και την επιβολή προστίμου και να αποχωρήσουμε” σημειώνει ο ένστολος στο κείμενο που ανήρτησε στο Twitter ο “γαλάζιος” βουλευτής του Πειραιά.

 

“Στις 11 το βράδυ της 14η Ιανουαρίου στην ψαροταβέρνα “Ψαρομεζές”, διαπιστώθηκε ότι υπάλληλος δεν φορούσε μάσκα. Την ώρα της σύνταξης της πράξης επιβολής προστίμου, καθήμενος πελάτης ο οποίος τυγχάνει και βουλευτής εν ενεργεία της Ελληνικής Βουλης κύριος Πολάκης Παύλος (τον οποίο αναγνώρισα λόγω της ιδιότητάς του καθώς και ότι η Υπηρεσία μου έχει αναλάβει την φρούρηση της οικίας του) μας προσέγγισε και μας δήλωσε ρητά και κατηγορηματικά να σταματήσουμε τον έλεγχο και την επιβολή προστίμου και να αποχωρήσουμε” συνεχίζει ο αστυνομικός, ο οποίος αναφέρει πως άμεσα εξήγησε στον Κρητικό βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ότι κάτι τέτοιο αντικρούεται στο αστυνομικό καθήκον καθώς και ότι ο έλεγχος θα συνεχιστεί.

“Τότε ύψωσε τον τόνο της φωνής του επαναλαμβάνοντας τα προαναφερόμενα και ζητώντας τα στοιχεία του αναφέροντος, συμπεριφορά η οποία τη στιγμή εκείνη δυσχέραινε το αστυνομικό μας έργο, συνεχίζοντας να επαναλαμβάνει ότι αυτό που κάνουμε είναι ντροπή μας και ρεζιλίκι να ακολουθούμε τέτοιες νομοθεσίες και εντολές. Του ανέφερα τα στοιχεία μου κανονικά (βαθμό, ονοματεπώνυμο και υπηρεσία που υπηρετώ) και ως απάντηση έλαβα “τώρα θα πάρω τον αρχηγό σας, κύριο Καραμαλάκη, να σβηστεί η κλήση και να δεις που θα σε στείλω” απευθυνόμενος στο πρόσωπό μου και απομακρύνθηκε προκειμένου να μιλήσει στο τηλέφωνο” καταλήγει η αναφορά.

 

Facebook Comments