Προκαταρκτική εξέταση διέταξε ο εισαγγελέας για τους αρνητές μοναχούς του Άγιου Όρους που παρακινούν τους πιστούς να μην εμβολιαστούν. Την ίδια στιγμή δήλωση καταγγελία ιερομόναχου που αποχώρησε από το Άγιο Όρος ότι δεν τηρούνται μέτρα ασφαλείας, δίνει την εικόνα που υπάρχει και βάσει αυτής της καταγγελίας παρενέβη ο εισαγγελέας.

Συγκεκριμένα ο ιερομόναχος Ιωσήφ Καμινάρης μιλώντας στο Βήμα της Ορθοδοξίας αναφέρθηκε στη συμπεριφορά μοναχών στο Αγιο Ορος σε ό,τι έχει να κάνει με τον κορονοϊό. «Οι πατέρες εκεί δεν θέλουν να συνειδητοποιήσουν την κατάσταση που επικρατεί και μέσα στο Αγιον Ορος και εκτός Αγίου Ορους και είναι πολύ λυπηρό, από εμάς τους ρασοφόρους να κινδυνεύουν οι αδελφοί μας και να πεθαίνουν οι αδελφοί μας» είπε.

Και συμπλήρωσε αποκαλύπτοντας: «Δεν πιστεύουν στον κορονοϊό, γιατί έχουν μπερδέψει το εμβόλιο με τον κορονοϊό. κανένα μέτρο. Μόνο εγώ κατέβαινα στο Κυριακό με τη μάσκα, γι αυτό εγώ όταν νόσησαν όλοι, εγώ δεν νόσησα. Παρ όλο που νόσησαν κάποιοι, εξακολουθούν και τα μέτρα να μην τηρούν και να μην καταλαβαίνουν την κατάσταση που επικρατεί. Το άσχημο είναι ότι συμβουλεύουν κόσμο, δίνουν συμβουλές και σε λαϊκούς, κατά του εμβολίου».

 

Facebook Comments