Για να διευρυνθεί όμως η δημοσκοπική άβυσσος μεταξύ  Μητσοτάκη και  Τσίπρα ένας τρόπος υπάρχει: να μικρύνει ο Τσίπρας. Και άλλο μεγάλωμά του Μητσοτάκη θα έφτανε στα όρια του γελοίου. Έτσι μεγαλώνει ο Ανδρουλάκης απορροφώντας αυτό που χάνει ο Τσίπρας. Αυτό αναφέρει σε άρθρο του στο anoixtoparathyro o Γ.Λακόπουλος.

Το άρθρο του:

Όχι μόνο  δια της κυριαρχίας του. αλλά και με την  ως τώρα στάση του απέναντι στο σύστημα Μητσοτάκη -που επιδιώξει να τον καταπιεί- ο Νίκος Ανδρουλάκης έδειξε ότι ξέρει πως «κοντά στο νου κι η γνώση».

Φαίνεται σε θέση να αντιληφθεί  γιατί οι  δημοσκόποι εκτινάζουν το ΚΙΝΑΛ στα ποσοστά που υπόσχονταν ο … Λοβέρδος.

Μια εταιρία του έδωσε 18,5%, μια άλλη 16,5%, μια τρίτη από το πουθενά  17%. Η τέταρτη θα τον βγάλει μπροστά από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και αν δεν προσέξουν οι «29 κατασκευαστές πλυντηρίωνπου συνιστούν σκιπ-, οι επόμενες ίσως και μπροστά από τη ΝΔ.

Όποιος θέλει μπορεί να στοιχηματίσει ότι έτσι θα κινηθούν και άλλες   ανακοινώσεις των εταιριών. Χωρίς ο Ανδρουλάκης να έχει κάνει τίποτε. Δώρο γνωριμίας.

Υπάρχει εξήγηση: Το ΚΙΝΑΛ πάει πακέτο με το άνοιγμα της ψαλίδας μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.  Την έχει ανάγκη αυτή την περίοδο ο Μητσοτάκης. Έτσι μαζί με τον βασιλικό ποτίζεται και η γλάστρα. 

Για να διευρυνθεί όμως η δημοσκοπική άβυσσος μεταξύ  Μητσοτάκη και  Τσίπρα ένας τρόπος υπάρχει: να μικρύνει ο Τσίπρας. Και άλλο μεγάλωμά του Μητσοτάκη θα έφτανε στα όρια του γελοίου.

Έτσι μεγαλώνει ο Ανδρουλάκης απορροφώντας αυτό που χάνει ο Τσίπρας. 

Αυτή είναι η διάθεση της κοινής γνώμης, όπως μας λένε με τη  διεισδυτικότητα που τις διακρίνει οι εταιρείες που τραβάνε τις «φωτογραφίες της στιγμής», την αιχμαλωτίζουν σε πίτες και κολώνες και τη σερβίρουν χωρίς άλλες λεπτομέρειες.

Π.χ. ούτε στις τελευταίες έρευνες ξέρουμε ποιος τις πλήρωσε και πόσο,  πώς επιβεβαιώνεται ότι διενεργήθηκαν όπως ισχυρίζονται και ποιος έχει κάνει έλεγχο ότι τα στοιχεία που ανακοινώθηκαν είναι αυτά που προκύπτουν από τα ερωτηματολόγια που λένε ότι συμπλήρωσαν.

Ούτε βεβαίως κανένας από τον ΣΥΡΙΖΑ -του προέδρου του και του  αρμοδίου κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του Γιάννη Ραγκούση συμπεριλαμβανομένων- σκέφτηκαν να ζητήσουν κατά τον νόμο έλεγχο αυτών των στοιχείων.

Facebook Comments