Αποκαλύψεις σχετικά με την πρόσφατη δημοσκόπηση που ενόχλησε τον Τσίπρα και τον οδήγησε στην κατάθεση πρόταση δυσπιστίας επειδή βλέπει ότι είναι θέμα χρόνου το ΚΙΝΑΛ να ξεπεράσει τον ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με τη στήλη “Στίγμα” του Γ.Παπαχρήστου στα “Νέα”, δεν είναι η καταγραφή – και από αυτή τη δημοσκόπηση – της διψήφιας διαφοράς που έχει η κυβέρνηση από τον ΣΥΡΙΖΑ. Ούτε καν το δικό του ποσοστό δημοφιλίας, το οποίο έχει πέσει στα Τάρταρα.

Όπως αναφέρει το fimotro.gr, “Αυτό που του τσάκισε τα νεύρα και ωρυόταν» όπως έμαθα (σχεδόν εκτός εαυτού…) στους συνεργάτες του, ήταν ότι η δημοσκόπηση εμφάνισε το ΚΙΝΑΛ να είναι πλέον μία μονάδα πίσω από τον ΣΥΡΙΖΑ και πως από τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της έρευνας προκύπτει πως δεν αργεί η μέρα που ο ΣΥΡΙΖΑ θα βρίσκεται πίσω από το ΚΙΝΑΛ, τρίτο κόμμα!

Και δεν συζητάω καν το γεγονός ότι σε δημοφιλία υστερεί ακόμη και του Νίκου Ανδρουλάκη, ο οποίος είναι μόλις ενάμιση μήνα αρχηγός του κόμματος. Τη θεωρεί στημένο για να ευνοηθεί το ΚΙΝΑΛ!!

Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος, και μπορώ επίσης να αναφέρω ότι υπήρξε και τηλεφωνική παρέμβαση προς τη διοίκηση του Αlpha από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να μη μεταδοθεί η έρευνα. Παρέμβαση η οποία φυσικά έπεσε στο κενό…
Τρικυμία στην Κουμουνδούρου. Μεγάλη”
γράφει ο Γιώργος Παπαχρήστος στα “Νέα”.

Facebook Comments