Θετικός στον COVID19, βρέθηκε το πρωί της Κυριακής ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Ευκλείδης Τσακαλώτος. Χθες, συμμετείχε κανονικά στην κοινοβουλευτική διαδικασία που είναι σε εξέλιξη. Όπως εξηγεί σε ανάρτηση του, επέστρεψε αμέσως σπίτι του, όπου και θα παραμείνει για λίγες ημέρες στο πλαίσιο της καραντίνας. Παρουσιάζει ελαφρά συμπτώματα.

Η ανάρτησή του:

«Δυστυχώς σήμερα το πρωί βγήκα θετικός στον COVID19 και έπρεπε να επιστρέψω σπίτι για καραντίνα.

Τα καλά νέα είναι ότι είμαι τριπλά εμβολιασμένος και έχω ελαφρά συμπτώματα.

Τα κακά νέα είναι ότι θα χάσω την ομιλία του κ. Μητσοτάκη που θα εξηγεί ότι η κυβέρνηση του (και ο ίδιος προσωπικά) τα κάνει όλα σωστά και δεν ευθύνεται για κανένα από τα λάθη και τις παραλείψεις του επιτελικού κράτους. Θα χάσω και τις αγωνιώδεις προσπάθειες του να μιλήσει, όπως και οι βουλευτές της συμπολίτευσης, σαν να μην έχουμε τα αποτελέσματα που έχουμε σε σχέση με την πανδημία.

Αυτο που δεν μπορώ να αντέξω είναι ότι θα χάσω την ομιλία του κ. Σταϊκούρα να εξηγεί πώς όλα πάνε υπέροχα με την οικονομία και δεν θα μπορούσαν να πάνε καλύτερα, με βάση τους 8 άξονες που υποστηρίζουν 6 πυλώνες για 5 δεσμεύσεις. Ή είναι 8 δεσμεύσεις που προκαλούν 4 αρχές και δέκα αποτελέσματα; Μπορεί και να είναι 8 αποτελέσματα που δείχνουν 7 δεσμεύσεις. Κάτι τέτοιο τέλος πάντων…

Θα πρέπει να παρακολουθήσω το επόμενο επεισόδιο του έπους από το σπίτι.

Να είστε όλοι και όλες καλά!»

 

Facebook Comments