Viral έγινε βίντεο από την Κίνα που δείχνει ένα κοριτσάκι να προστατεύει τα αυτιά του σκύλου της από τους ήχους των κροτίδων που πέφτουν κοντά. Το βίντεο γυρίστηκε στο Gao’an λίγο πριν από τον εορτασμό της σεληνιακής κινεζικής Πρωτοχρονιάς. 

Το βίντεο δείχνει ένα κορίτσι με τα ροζ να στέκεται στη γωνία του δρόμου δίπλα σε ένα μικρό σκυλάκι να του χαϊδεύει το κεφάλι. Στο βάθος ακούγονται εκρήξεις πυροτεχνημάτων ή κροτίδες, που έκαναν το κορίτσι να καλύψει τα αυτιά του σκύλου με τα χέρια του, για να το αποτρέψει από το να φοβηθεί. 

Όταν σταμάτησαν οι ήχοι των πυροβολισμών, σήκωσε τα χέρια του από τα αυτιά του και συνέχισε να χαϊδεύει τον σκύλο. Σύμφωνα με το Newsflare, η μητέρα του κοριτσιού, η κυρία Want, είπε ότι κάλυπτε τα αυτιά της κόρης της κάθε φορά που ακούγονταν πυροτεχνήματα κοντά, καθησυχάζοντάς την και λέγοντάς της ότι δεν είχε τίποτα να φοβηθεί. 

Οι δυνατές εκρήξεις, όπως αυτές που προκαλούνται από πυροτεχνήματα ή κροτίδες, μπορούν να προκαλέσουν άγχος ή φόβο σε ζώα, συμπεριλαμβανομένων των σκύλων, και μπορεί να προκαλέσουν αντανακλαστικά πανικού σε μερικούς σκύλους, με αποτέλεσμα να τραπούν σε φυγή. 

 Για αυτούς τους λόγους, συνιστάται ο σκύλος να προστατεύεται κατά τη διάρκεια των εορτασμών και να μεταφέρεται σε πιο ήσυχα μέρη. 

Facebook Comments