Για τις 25 Φεβρουαρίου διακόπηκε η δίκη με κατηγορούμενο τον Δημήτρη Λιγνάδη. Οι δικαστές έκαναν δεκτό το αίτημα του συνηγόρου υπεράσπισης του κατηγορούμενου Αλέξη Κούγια στο οποίο αντέλεξε η πολιτική αγωγή.

Οι πληρεξουσίοι δικηγόροι προς στήριξη της κατηγορίας, που εκπροσωπούν τους τέσσερις καταγγέλλοντες επισήμαναν από την πλευρά τους ότι δεν θα πρέπει να διακοπεί η διαδικασία, καθώς ήδη έχει παραταθεί ο χρόνος προσωρινής κράτησης του κατηγορούμενου.

Και πρόσθεσαν πως οι μηνυτές δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να πηγαινοέρχονται στο εξωτερικό ούτε να διαμένουν για μεγάλο χρονικό διάστημα σε ξενοδοχείο μέχρι να ολοκληρωθεί η δίκη, καταλήγοντας ότι θα πρέπει να απορριφθεί το αίτημα διακοπής και να διοριστεί αυτεπάγγελτα και ένας δεύτερος συνήγορος υπεράσπισης, για να διασφαλιστεί η εύρυθμη διεξαγωγή της δίκης.

 

Νωρίτερα:

Σήμερα το πρωί ο Δημήτρης Λιγνάδης θα οδηγηθεί ενώπιον των δικαστών του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου που θα τον δικάσουν για τις κατηγορίες που τον βαρύνουν και αφορούν βιασμό ανηλίκων αγοριών και ενός ενήλικα άνδρα.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης αναμένεται να μεταχθεί νωρίς το πρωί από τις φυλακές για να παρασταθεί στη δίκη, εφόσον αυτή ξεκινήσει.

Ο συνήγορος του κατηγορούμενου, Αλέξης Κούγιας δήλωσε δημόσια πως σκοπεύει να ζητήσει διακοπή ή και αναβολή της δίκης λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων που έχει. Το αίτημα, που εφόσον διατυπωθεί, παραμένει ζητούμενο αν θα ικανοποιηθεί από το δικαστήριο, προκάλεσε σφοδρή αντίδραση από την πλευρά των θυμάτων της υπόθεσης.

 Ο εκ των συνηγόρων Πολιτικής Αγωγής Γιάννης Βλάχος ήδη σε δηλώσεις του έκανε λόγο για προσπάθεια από την πλευρά του ηθοποιού, να πλήξει οικονομικά κάποιους από τους καταγγέλλοντες, αναφερόμενος σε συγκεκριμένο εντολέα του, ο οποίος έχει ταξιδέψει ήδη στην Ελλάδα από την χώρα που κατοικεί.

Facebook Comments