Δεν το χωράει ο νους. Σύγχρονη «Μήδεια» στην Κυψέλη, δολοφόνησε μαζί με τον Πολωνό σύντροφό της, το 7χρονο αγοράκι της και για πέντε ολόκληρα χρόνια έκρυβε το πτώμα του στην εργαλειοθήκη στην βεράντα του σπιτιού τους.

Οι δράστες έχουν συλληφθεί και αναμένεται να οδηγηθούν στην Εισαγγελία. Oι αστυνομικοί που όλα αυτά τα χρόνια ερευνούσαν την υπόθεση εξαφάνισης προχώρησαν σε έρευνες στο σπίτι της οδού Αστυπάλαιας όπου ανακάλυψαν κρυμμένο το πτώμα του παιδιού.

Η καθ’ ομολογία δολοφόνος όλα αυτά τα χρόνια ισχυριζόταν ότι το παιδί το είχε πάρει ο πρώην σύζυγός της που διέμενε στην Πολωνία.

Σύμφωνα με πληροφορίες η μητέρα του αδικοχαμένου αγοριού το έπνιξε τo 2017 χρησιμοποιώντας μονωτική ταινία. Όπως έχει γίνει γνωστό σε άλλο σημείο έγινε το αποτρόπαιο έγκλημα και μετέπειτα το πτώμα του 7χρονου παιδιού μεταφέρθηκε στην εργαλειοθήκη, όπου και το εντόπισαν οι αστυνομικοί.

12022022gadaexihniasi002

Σοκάρουν οι λεπτομέρεις για τη δολοφονία ενός 7χρονου παιδιού από τη μητέρα του και τον Πολωνό σύντροφό της.

Η σορός του παιδιού βρισκόταν επί χρόνια σε τσιμεντένια λάρνακα (φωτό) στη βεράντα του σπιτιού τους, ενώ στη συνέχεια, όταν χρειάστηκε να αλλάξουν σπίτι, τα οστά του μεταφέρθηκαν σε εργαλειοθήκη.

kypseli-anthrwpoktonia__2_

Oι αστυνομικοί όλα αυτά τα χρόνια ερευνούσαν την υπόθεση εξαφάνισης του παιδιού από το σπίτι της οικογένειας επί της οδού Αστυπάλαιας. Η καθ’ ομολογίαν δράστης του εγκλήματος, ισχυριζόταν ότι είχε πάρει το παιδί ο πρώην σύζυγός της που διέμενε στην Πολωνία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έπνιξαν το παιδί τo 2017 χρησιμοποιώντας μονωτική ταινία. Οι δράστες έχουν συλληφθεί και αναμένεται να οδηγηθούν στην Εισαγγελία.

Το παιδί υφίστατο επί χρόνια την κτηνωδία του δράστη, όπως και η αδελφούλα του, που τελικά δόθηκε σε ανάδοχη οικογένεια.

Πηγή: Ertnews.gr

Facebook Comments