Ο Λάκης Λαζόπουλος ήταν καλεσμένος της Αννίτας Πάνια, «Ανοιχτά» και έκανε αποκαλύψεις για τον εαυτό του, την καριέρα του αλλά και την απώλεια της συζύγου του.

Το τέλος του «Τσαντιριού» και οι πολιτικές παρεμβάσεις στη σάτιρα

Ο Λάκης Λαζόπουλος μίλησε όμως και για το τι συνέβη και «κόπηκε» το «Τσαντίρι» και πόσο έχει πληρώσει την αλήθεια του.

Δεν επιθυμώ να μην είμαι στην τηλεόραση αλλά το επιθυμούν άλλοι. Γενικά υπάρχει μια ησυχία στην τηλεόραση, να μην υπάρχει κάτι που δεν είναι ελεγχόμενο».

Για την κατηγορία ότι έκανε προπαγάνδα είπε:

«Η προπαγάνδα θέλει καθημερινότητα, δεν μπορεί να κάνει προπαγάνδα μια εκπομπή μία φορά την εβδομάδα.

Με πλησίασε ένα υψηλά ιστάμενο στέλεχος μιας πρεσβείας ξένης χώρας -Έλληνας- και μου είπε ότι από την ώρα που βγήκα στην τηλεόραση και ο άνθρωπος με την μεγαλύτερη επιδραστικότητα στην Ελλάδα, μην περιμένεις να μείνεις για πολύ καιρό. Σε έναν χρόνο θα φροντίσουν να σε αποκαθηλώσουν.

Δεν ήμουν ΣΥΡΙΖΑ ποτέ. Ο δρόμος τότε περνούσε από εκεί.

Ο καλλιτέχνης τη στιγμή τη δύσκολη πρέπει να αποφασίσει με ποιους θα πάει και ποιους θα αφήσει. Δεν μου αρέσουν οι κωλοτούμπες. Είμαι αυτό που είμαι, το πληρώνω, σου λέω αυτό που πιστεύω, είναι μια υποκειμενική εκπομπή. Μπορείς να με κατηγορήσεις, να με μισήσεις, όμως κάτσε να δεις καλά αυτό που λέω.

Δεν θα μπορούσα να γελοιοποιηθώ σε μια δύσκολη στιγμή για τη χώρα μου για να αρέσω σε κάποιους. Δεν μπορώ να γίνω σαχλός και Καραγκιόζης» είπε.

«Κωλοτούμπα είναι να πεις ότι δεν τα είπα αυτά και δεν τα εννοούσα. Και τα είπα και τα εννοούσα και δεν με έβαλε κανείς να τα πω. Δεν ήμουν φιλικός με τον ΣΥΡΙΖΑ, ήμουν φιλικός με τον Τσίπρα.

Πίστεψα στο γεγονός ότι η χώρα εκείνη τη στιγμή περνούσε από εκείνον τον δρόμο όπως πίστεψα ότι περνούσε από τον Ανδρέα Παπανδρέου.

Τον καιρό που σταμάτησα ήταν η πιο δημοφιλής εκπομπή. Τι να εξηγώ; Πρέπει αυτός ο άνθρωπος να πάει πιο ‘κει για να κάνουμε αυτά» είπε δίνοντας τον λόγο που «κόπηκε».

«Όταν ελευθερωθούν τα πράγματα στα μυαλά των ανθρώπων θα μπορέσω να μιλήσω» είπε ακόμα.

 

 

Facebook Comments