Aναγνωρίσθηκε από τους οικείους του η σορός του οδηγού που εντοπίστηκε το απόγευμα στο γκαράζ 2 του φλεγόμενου Euroferry Olympia. Πρόκειται για 58χρονο ημεδαπό.

Στο πλοίο οι έρευνες συνεχίζονται από εξειδικευμένα συνεργεία για τον εντοπισμό των υπολοίπων 10 αγνοουμένων.

Νωρίτερα:

Την απανθρακωμένη σορό ενός άνδρα εντόπισαν σήμερα το απόγευμα στο γκαράζ 2 του φλεγόμενου Euroferry Olympia οι άντρες της ΕΜΑΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εκπομπές τοξικών αερίων μέσα στο πλοίο έχουν πέσει κι έτσι οι διασώστες της ΕΜΑΚ κατάφεραν να μπουν στο γκαράζ 2. 

Εκεί, εντόπισαν το απανθρακωμένο πτώμα σε καμπίνα φορτηγού. Ο άνδρας βρέθηκε απανθρακωμένος στη θέση του οδηγού. Σύμφωνα με  πληροφορίες, πρόκειται για έναν από τους τρεις Έλληνες αγνοούμενους.

 

Νωρίτερα:

Εντοπίστηκε το μεσημέρι της Κυριακής η σορός ενός εκ των 11 αγνοουμένων στο πλοίο Euroferry Olympia. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για έναν από τους τρεις Ελληνες αγνοούμενους.

Ο άτυχος άνδρας, βρέθηκε απανθρακωμένος μέσα σε καμπίνα φορτηγού, στο γκαράζ του πλοίου. Οι πυροσβέστες τον εντόπισαν στη θέση του οδηγού.

Μετά τη διάσωση του 21χρονου Λευκορώσου, οι προσπάθειες εντείνονται προκειμένου να εντοπιστούν οι υπόλοιποι αγνοούμενοι, με την αγωνία να κορυφώνεται ειδικά για τα αγαπημένα τους πρόσωπα.  

 

Facebook Comments