Συνεχίζονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τα τρία νεκρά παιδιά της ίδιας οικογένειας στην Πάτρα. Την ίδια ώρα, πάντως, το «Φως στο Τούνελ» και η Αγγελική Νικολούλη έδωσαν στη δημοσιότητα νέα στοιχεία. «Θα σας πω ένα πράγμα και κρατήστε το: Οι γιατροί λένε συνέχεια “εμείς δεν έχουμε εικόνα”. Και εγώ σας λέω ότι υπάρχει βίντεο της Τζωρτζίνας, που παθαίνει σπασμούς και θα το δώσω στις Αρχές, και τότε θα δουν τα πάντα, πότε χτύπησε το μηχάνημα, ο απινιδωτής, πότε ήρθαν οι γιατροί, τα πάντα», τόνισε χαρακτηριστικά η μητέρα των τριών παιδιών στην Πάτρα, μιλώντας στο «Φως στο Τούνελ» και στην Αγγελική Νικολούλη.

 




«Παρακαλώ θερμά να επισπευθεί η έρευνα», ζήτησε μάλιστα, η μητέρα των τριών νεκρών παιδιών, απευθυνόμενη στις αρμόδιες Αρχές. Η Ρούλα Πισπιρίγκου απάντησε στις αιτιάσεις των γιατρών ότι καθυστέρησε η ίδια να τους ειδοποιήσει και να ζητήσει βοήθεια για την 9χρονη Τζωρτζίνα, όταν έπαθε την πρώτη ανακοπή. «Στο Καραμανδάνειο, την ώρα που έπαθε το επεισόδιο, αντέδρασα αμέσως και βγήκα στον διάδρομο. Μάλιστα, έπεσα μούρη με μούρη με μία κυρία στο διάδρομο και είδα τους γιατρούς να έρχονται γρήγορα», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ρούλα Πισπιρίγκου.

 




Σε ερώτηση που της έγινε για τις αντιδράσεις της, η μητέρα απάντησε: «Η πρώτη μου αντίδραση ήταν το κουδούνι, να χτυπήσω το κουδούνι, άνοιξα την πόρτα όμως ταυτόχρονα και χτύπησα το κουδούνι, γιατί ήταν δίπλα στην πόρτα και είδα ότι έρχονταν οι γιατροί αμέσως».

 




Facebook Comments