Από τις τελευταίες απώλειες της αγαπημένης γενιάς τού παλιού ελληνικού σινεμά, που δεν σταμάτησε ποτέ να δουλεύει είτε στον κινηματογράφο και το θέατρο, είτε στην τηλεόραση. Ο Κώστας Βουτσάς, με κοντά 70 χρόνια στο κουρμπέτι, ξεκίνησε από χαμηλά, έγινε πρωταγωνιστής τη χρυσή δεκαετία του 60, έπαιξε τα πάντα, αλλά χαρακτηρίστηκε ως σπουδαίος κωμικός, ενώ ακόμη και ως βετεράνος δοκίμασε καινούργια πράγματα.

Ο Κώστας Βουτσάς, όμως, πέρασε δύσκολες στιγμές, ειδικά στην παιδική του ηλικία. Είδε τον κομμουνιστή πατέρα του να τρώει ξύλο από ασφαλίτες, έζησε τη μαύρη Κατοχή, συμμετείχε στην Εθνική Αντίσταση, δούλεψε από μικρός για να επιβιώσει μέχρι να πατήσει το θεατρικό σανίδι, ξεκινώντας από τα μπουλούκια.

Πέρασαν δυο χρόνια από τον θάνατό του (26 Φεβρουαρίου 2020), κάτι που δύσκολα μπορούσε να πιστέψουν οι πολυάριθμοι θαυμαστές του, καθώς ο Κώστας Βουτσάς ήταν συνώνυμο της ζωντάνιας, της θετικής ενέργειας, ένας άνθρωπος που λάτρεψε τις γυναίκες, παντρεύτηκε τέσσερις φορές, απέκτησε τρεις κόρες κι έναν γιο από τον τελευταίο του γάμο σε ηλικία 84 ετών.

Facebook Comments