Τους νεκρούς της πανδημίας με τους νεκρούς από την επίθεση της Ρωσίας στην Ουκρανία συνέκρινε η βουλευτής Βοιωτίας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώτα Πούλου στη Βουλή.

Αναπτύσσοντας επίκαιρη ερώτηση προς τον υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη, είπε: «Μέσα σε έξι μήνες επί των ημερών σας θρηνούμε εκατόμβες νεκρών. Ούτε στον πόλεμο της Ουκρανίας δεν έχουμε τόσα θύματα».

Την έντονη και οργισμένη αντίδραση του υπουργού Υγείας, Θανάση Πλεύρη, προκάλεσε η αναφορά της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Γιώτας Πούλου ότι ούτε στο πόλεμο της Ουκρανίας δεν είχαμε τόσους νεκρούς όσους με την πανδημία covid, καλώντας την αξιωματική αντιπολίτευση να σεβαστεί τους ανθρώπους που βρίσκονται σε πόλεμο.

«Μετά την ατυχέστατη συσχέτιση των νεκρών της πανδημίας με τους νεκρούς στον εμφύλιο, που έκανε η βουλευτής του κόμματος σας Θεοδώρα Τζάκρη, έρχεστε και εσείς σήμερα να τους συσχετίσετε με τους νεκρούς του πολέμου στην Ουκρανία. Τι άλλο θα ακούσουμε από τον ΣΥΡΙΖΑ; Είναι δυνατόν; Πόσο χαμηλά θα φτάσετε ακόμα; Αυτή τη στιγμή συνάνθρωποι μας δέχονται βόμβες και έρχεστε να τους συγκρίνετε με τους νεκρούς της πανδημίας; Συγκρίνετε τους νεκρούς της πανδημίας με τους νεκρούς από τις βόμβες; Μπορεί να είστε το κόμμα των ίσων αποστάσεων σε όλα, και σε αυτό, αλλά σεβαστείτε τους ανθρώπους που βρίσκονται σε πόλεμο», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Πλεύρης.

 

Facebook Comments