Σοκ έχει προκαλέσει η αυτοχειρία του 42χρονου αθλητή του ΜΜΑ, Λεωνίδα (Λεοντή) Βορριά, αφού πρώτα πυροβόλησε τη 41χρονη πρώην σύντροφό του σε καφετέρια της Θεσσαλονίκης το βράδυ της Τετάρτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εισέβαλε στο κατάστημα και πυροβόλησε με κοντόκανη καραμπίνα την πρώην σύντροφό του μπροστά στα μάτια του ανήλικου παιδιού της. Στη συνέχεια έστρεψε το όπλο προς το μέρος του και αυτοκτόνησε.

Ο δράστης ήταν πυγμάχος με καταγωγή από τη Χίο. Ήταν πρωταθλητής Πολεμικών Τεχνών Υποταγής (ΜΜΑ) και φέρεται να διατηρούσε σχολή Πολεμικών Τεχνών στο νησί της Χίου.

Ήταν μέλος της Χρυσής Αυγής, και ειδικά στην οργάνωση της Χίου, καθώς κυκλοφόρησαν φωτογραφίες του με τον Γιάννη Λαγό και άλλα σημαίνοντα στελέχη της εγκληματικής οργάνωσης.

Σύμφωνα με το Chiospress.gr, τον αποκαλούσαν «Τιτάνα της Χίου». Το τελευταίο διάστημα ζούσε στη Θεσσαλονίκη και φαίνεται ότι είχε αρκετές προστριβές με την ιδιοκτήτρια του καφενείου.

Δείτε κάποιες από τις εικόνες του δράστη σε δράσεις της Χρυσής Αυγής

 

Νωρίτερα:

Πυγμάχος, αρκετά γνωστός στους ανθρώπους του αθλήματος, είναι ο δράστης του αιματηρού επεισοδίου που σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης σε καφέ -τσιπουράδικο που βρίσκεται στην οδό Παπάφη, στη Θεσσαλονίκη. 

Πρόκειται για τον Λεοντή Βορριά ο οποίος αφότου πυροβόλησε την πρώην σύντροφό του και την τραυμάτισε στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του.

«Όλο και πιο κοντά στον τελευταίο αγώνα. Το μόνο πράγμα που δεν φοβήθηκα ποτέ μου είναι τον θάνατο. Δεν ξέρω εσείς τι κάνετε», αυτό ήταν το τελευταίο μήνυμα του Λεοντή Βορριά λίγη ώρα πριν εισβάλλει στην καφετέρια της πρώην συντρόφο του. 

imm__3_

 

imm__2_


Το θύμα της επίθεσης

Η άτυχη γυναίκα λίγο πριν τραυματιστεί από τον πρώην σύντροφό της είχε ανεβάσει στα social media μία εικόνα η οποία ανέφερε τα εξής:  «Μάθε πως να περνάς καλά χωρίς ποτό. Να μιλάς χωρίς κινητό. Να ονειρεύεσαι χωρίς ναρκωτικά, Να χαμογελάς χωρίς να βγάζεις σέλφι και να αγαπάς ανιδιοτελώς». 

Τι προηγήθηκε

Ένας άνδρας το βράδυ της Τετάρτης εισέβαλε σε καφετέρια που βρίσκεται στην οδό Παπάφη στη Θεσσαλονίκη και αφού πυροβόλησε μία 39χρονη γυναίκα στη συνέχεια έστρεψε το όπλο επάνω του αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του protothema.gr, η γυναίκα παρελήφθη σε σοβαρή κατάσταση από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ενώ τραυματίστηκε, πιο ελαφρά, η κόρη της.

Πηγή: Protothema.gr

 

 

 

 

Facebook Comments