Όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων η προϊσταμένη της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Πατρών, Αγγελική Τσιόλα, «τόσο η σορός του 32χρονου πατέρα όσο και η σορός της 37χρονης μητέρας έφεραν κακώσεις στο κεφάλι από βραχύκαννο πυροβόλο όπλο».

Όσον αφορά στα δύο παιδιά, ηλικίας τριών και δύο ετών αντίστοιχα, η κυρία Τσιόλα ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι «αιτία θανάτου και των δύο είναι η ασφυξία διά αποφράξεως των έξω στομίων των αεροφόρων οδών» ενώ σχετικά με την ώρα θανάτου και των τεσσάρων μελών της οικογένειας, ανέφερε ότι «από την ώρα της πρώτης αυτοψίας στο σπίτι, δηλαδή περίπου στις 21:30 της περασμένης Τετάρτης, είχαν περάσει περίπου τεσσεράμιση με πέντε ώρες από την ώρα του θανάτου». Επίσης, έχει γίνει δειγματοληψία για ίχνη DNA, προκειμένου τα στοιχεία αυτά να αξιοποιηθούν για την ταυτοποίηση του δράστη.

Στο μεταξύ η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό ενός άνδρα, κατοίκου της Ανδραβίδας, ο οποίος θεωρείται πρόσωπο-«κλειδί» για την εξιχνίαση της υπόθεσης της στυγερής δολοφονίας και τα ίχνη του έχουν χαθεί από το βράδυ της περασμένης Τετάρτης. Παράλληλα, οι αστυνομικοί συνεχίζουν να λαμβάνουν καταθέσεις από άτομα που πιθανόν να γνωρίζουν κάτι και θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην πρόοδο των ερευνών, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων από τα στοιχεία που βρέθηκαν στο σπίτι και την αποθήκη, όπου είχαν εντοπιστεί οι τέσσερις σοροί.

Νωρίτερα:

Άφαντος είναι ακόμα ο νούμερο 1 ύποπτος για το αδιανόητο φονικό στην Ανδραβίδα, όπου το βράδυ της Τετάρτης, φέρεται να δολοφόνησε δυο μικρά αγοράκια ηλικίας ενός και δύο ετών και τους γονείς τους, Aρμάντο και Μαρία Κλότσι, ηλικίας μεταξύ 30 και 35 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.gr, σε περιοχή του ηλειακού κάμπου, κοντά στην Ανδραβίδα, έχουν εντοπιστεί μεγάλοι ανοιχτοί λάκκοι. Και εκτιμάται ότι πιθανώς ο δολοφόνος των δύο παιδιών και των γονιών τους, ο οποίος φαίνεται να είχε προσχεδιάσει το έγκλημα, είχε ετοιμάσει αυτούς τους λάκκους, ώστε να μεταφέρει τις σορούς των θυμάτων του και να τις θάψει εκεί.

Άλλωστε, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από την Αστυνομία, ο δράστης μετά τις δολοφονίες μετέφερε τα πτώματα του ζευγαριού και ενός παιδιού στην αυλή του σπιτιού, όπου και τα φόρτωσε σε τρέιλερ με σκοπό να εξαφανίσει τα ίχνη τους. Όμως φαίνεται ότι κάτι τον τρόμαξε και τελικά τράπηκε σε φυγή.

Υπενθυμίζεται ότι τα τέσσερα μέλη της οικογένειας εντοπίστηκαν νεκρά από το τρίτο παιδί της οικογένειας, ένα 10χρονο αγοράκι, που η μητέρα είχε αποκτήσει από τον προηγούμενο γάμο της.

Το παιδί γλύτωσε γιατί την ώρα της δολοφονίας έπαιζε με το ποδήλατό του στην πλατεία.

Οι αστυνομικοί ερευνούν από την πρώτη στιγμή τον τόπο του εγκλήματος, εσωτερικά και εξωτερικά του σπιτιού, ψάχνοντας να βρουν οποιοδήποτε στοιχείο που θα μπορέσει να τους οδηγήσει στην ταυτοποίηση του δράστη, ενώ οι έρευνες επεκτάθηκαν σε ολόκληρη τη γειτονιά, με τους αστυνομικούς να ψάχνουν κάθε σημείο και να παίρνουν καταθέσεις από γείτονες και επιχειρηματίες της περιοχής.

Βασικός ύποπτος για τις Αρχές είναι ένας 62χρονος, κάτοικο Ανδραβίδας και γνωστός στην ευρύτερη περιοχή, ο οποίος φέρεται να είχε οικονομικές διαφορές για τα ενοίκια κυρίως με το 32χρονο, αφού ήταν ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, στο οποίο διέμενε η οικογένεια.

Υποπτος Ανδραβίδας

Μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής στην εφημερίδα “Πατρίς” επισημαίνουν ότι:

“Μας είχε ότι θα τους έδιωχνε από το σπίτι πριν τη λήξη του συμβολαίου που έχει ισχύ έως τον Μάρτιο”. Ακόμα, η διακοπή της ηλεκτροδότησης στο συγκεκριμένο σπίτι μαρτυρά πώς ίσως ήταν και αυτός ένας τρόπος για να τους διώξει από το σπίτι μια ώρα αρχύτερα.

Μάλιστα, οι Αρχές επικεντρώνονται στο συγκεκριμένο άτομο, αφού σύμφωνα με πληροφορίες έχουν καταγραφεί οι κινήσεις του από κάμερες κλειστού κυκλώματος ασφαλείας που υπάρχουν σε μαγαζιά και οικίες, κοντά στο διαμέρισμα που διέμενε το ζευγάρι με τα τρία ανήλικα παιδιά.

 

Facebook Comments