«Δεν μου πλήρωναν τα ενοίκια», ανέφερε μεταξύ άλλων ο 60χρονος, που δολοφόνησε το ζευγάρι και τα δύο παιδιά τους. Σήμερα το πρωί, μετά και τη μεταφορά του στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας, ο δράστης του στυγερού τετραπλού φονικού στην Ανδραβίδα, με θύματα τον Αρμάντο και την Μαρία Κλότσι, καθώς και τα δύο παιδιά τους, ενός και δύο ετών, προχώρησε σε ομολογία.

Ο 60χρονος Δ.Β., κάτοικος Ανδραβίδας, και πατέρας δύο παιδιών, είναι ο ιδιοκτήτης του σπιτιού στο οποίο διέμενε η οικογένεια Κλότσι. Μαρτυρίες κατοίκων κάνουν λόγο για έναν άνδρα σκληρό, ο οποίος είχε πολλές φορές στο παρελθόν επιδείξει ακραίες συμπεριφορές. Όπως έγινε γνωστό μάλιστα, ο 60χρονος παλιότερα είχε πυροβολήσει έναν συγχωριανό του άνευ ουσιαστικού λόγου.

 




Νωρίτερα:

Ομολόγησε το τετραπλό φονικό ο 60χρονος ιδιοκτήτης του σπιτιού της οικογένειας από την Ανδραβίδα, που συνελήφθη λίγο μετά τα μεσάνυχτα στην Πάτρα.

Ο 60χρονος που συνελήφθη για την άγρια δολοφονία του ζευγαριού και των δύο παιδιών τους μεταφέρθηκε το πρωί του Σαββάτου από την Πάτρα στον Πύργο και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηλείας, όπου κατά τη διάρκεια της προανάκρισης, ομολόγησε ότι εκείνος σκότωσε το ζευγάρι και τα δύο μικρά παιδιά.

Ο καθ’ ομολογία δράστης εντοπίστηκε και συνελήφθη μετά τα μεσάνυχτα στην Πάτρα έπειτα συντονισμένη επιχείρηση και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Αχαΐας. Το αυτοκίνητο του, ένα μπλε φορτηγάκι, εντοπίστηκε αρχικά στην εθνική οδό Πατρών – Πύργου. Τη διαδρομή του ακολουθούσε διακριτικά η Αστυνομία, η όποια έστησε μπλόκο στη συμβολή της Πατρών – Κλάους και Ελευθερίου Βενιζέλου. Σύμφωνα με πληροφορίες, παραδόθηκε στην Αστυνομία χωρίς να προβάλει αντίσταση.

Η Αστυνομία, σύμφωνα με το patrisnews, είχε στήσει παράλληλη επιχείρηση και στη γειτονική Αχαΐα με μπλόκα. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. εντόπισαν το μπλε φορτηγάκι, με οδηγό τον 60χρονο να κινείται στην Περιμετρική Οδό των Πατρών στο ύψος του Παμπελοποννησιακού Σταδίου.

Ο δράστης έπεσε πάνω σε ένα από τα μπλόκα και τελικά συνελήφθη χωρίς να προβάλει καμία αντίσταση. Οι αστυνομικοί της Πάτρας σε συνεργασία με τους συναδέλφους τους από την Ηλεία, αμέσως τον προσήγαγαν στη Διεύθυνση Αστυνομίας Αχαΐας όπου τις πρώτες πρωινές ώρες ξεκίνησε η ανάκρισή του για τα αίτια, τα κίνητρα και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες προέβη σε αυτή την αποτρόπαια πράξη.

 

Facebook Comments