Η τετραπλή δολοφονία με θύματα τον Αρμάντο και την Μαρία Κλότσι και τα δύο παιδιά τους, ηλικία μόλις ενός και δύο ετών, φαίνεται πως είχε σχεδιαστεί από τον δράστη που ομολόγησε.

Η ιστοσελίδα ilialive.gr παρουσιάζει εικόνες από την αποθήκη της φρίκης, εκεί που ο δολοφόνος μετέφερε τις σορούς των θυμάτων με σκοπό να τις φορτώσει σε τρέιλερ και να τις “εξαφανίσει” στη συνέχεια, για να μην φανεί ως έγκλημα η απουσία της οικογένειας από την περιοχή.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των Αρχών, ο δράστης μπήκε από την αποθήκη – γκαράζ πίσω από το σπίτι όπου διέμενε η οικογένεια.

Ανδραβίδα- αποθήκη- έγκλημα

Ο δράστης σκότωσε με πιστόλι τον 32χρονο Αρμάντο Κλότσι και την 37χρονη σύζυγό του Μαρία, ενώ βρίσκονταν στο κρεβάτι – σύμφωνα και με τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Είναι πολύ πιθανό να τους εκτέλεσε ενώ κοιμούνταν και τα δύο μικρά παιδιά στην κούνια τους. Κάτι που θα φανεί από τις λεπτομέρειες της ομολογίας του δράστη.

Στη συνέχεια φέρεται να έσυρε τις σορούς του πατέρα και της μητέρας στην αποθήκη για να τις τοποθετήσει πάνω στο τρέιλερ.

Ανδραβίδα- αποθήκη- έγκλημα

Άλλωστε έτσι βρέθηκαν – σύμφωνα με αστυνομικές πηγές – τα δύο πτώματα από τους αστυνομικούς, ενώ και η σορός του αγοριού 2,5 ετών βρέθηκε δίπλα στο τρέιλερ.

Ο δράστης καθάρισε τον χώρο από ίχνη αίματος ή άλλα στοιχεία που θα μπορούσαν να μαρτυρήσουν τι είχε γίνει.

Πώς “χάλασαν” τα σχέδιά του

Το σχέδιό του να εξαφανίσει τα τέσσερα πτώματα δεν κατάφερε να το ολοκληρώσει, καθώς ο 12χρονος γιος της οικογένειας έφτασε στην πόρτα και χτύπησε για να μπει μέσα συνοδευόμενος από φίλους του.

Τότε ο δράστης φαίνεται πως έφυγε πίσω από την αποθήκη, βγαίνοντας στον παράδρομο που οδηγεί στο σπίτι του. Έτσι δεν κατάφερε να γίνει αντιληπτός από κανέναν και να διαφύγει από την περιοχή της Ανδραβίδας.

Αν το σχέδιό του πήγαινε όπως το είχε αρχικά προγραμματίσει, θα τοποθετούσε τις τέσσερις σορούς στο τρέιλερ, θα καθάριζε το σπίτι και θα εξαφάνιζε την οικογένεια, με τρόπο τέτοιο ώστε να μην φαίνεται πως πρόκειται για έγκλημα…

Αυτές είναι οι εκτιμήσεις της ΕΛ.ΑΣ. και μένει να επιβεβαιωθούν από τον 60χρονο.

Ανδραβίδα: «Εγώ το έκανα» – Η ομολογία και τα νέα σοκαριστικά στοιχεία για τον δράστη

Ο 60χρονος οδηγήθηκε αρχικά στην Ασφάλεια Πατρών και νωρίς το πρωί του Σαββάτου στην Αστυνομία του Πύργου.

Εκεί, ομολόγησε το ειδεχθές και αποτρόπαιο έγκλημά του. «Εγώ το έκανα» φέρεται να είπε, σύμφωνα με το tempo24.news.

Ο 60χρονος Δ.Β., κάτοικος Ανδραβίδας, και πατέρας δύο παιδιών, είναι ο ιδιοκτήτης του σπιτιού στο οποίο διέμενε η οικογένεια Κλότσι.

Μαρτυρίες κατοίκων κάνουν λόγο για έναν άνδρα σκληρό, ο οποίος είχε πολλές φορές στο παρελθόν επιδείξει ακραίες συμπεριφορές. Όπως έγινε γνωστό μάλιστα, ο 60χρονος παλαιότερα είχε πυροβολήσει έναν συγχωριανό του άνευ ουσιαστικού λόγου.

andravida-3.jpg

Οι ίδιες μαρτυρίες αναφέρουν πως το τελευταίο διάστημα, λόγω κάποιων οικονομικών δυσκολιών, το ζευγάρι είχε φτάσει να χρωστά κάποια ενοίκια στον δράστη. Ο 60χρονος γι’ αυτό τον λόγο καβγάδιζε συχνά και έντονα με τον δολοφονηθέντα Αρμάντο Κλότσι.

Πώς τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν οι αστυνομικοί

Η Αστυνομία, ενεργώντας άμεσα και συντονισμένα, κατάφερε να εντοπίσει και τελικά να συλλάβει τον 60χρονο άνδρα, το βράδυ της Παρασκευής στην Πάτρα.

Τόσο στην Αχαΐα, όσο και στην Ηλεία στήθηκε μια τεράστια επιχείρηση, υπό τον συντονισμό και τις οδηγίες του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Δυτικής Ελλάδας, υποστράτηγου Απόστολου Μαρτζάκλη.

Μία ύποπτη κίνηση στο σπίτι του 60χρονου, έθεσε σε συναγερμό την Αστυνομία η οποία άμεσα περικύκλωσε τη γύρω περιοχή.

Ο συλληφθείς έφτασε πιθανότατα σπίτι του για να πάρει χρήματα και στη συνέχεια έφυγε με κατεύθυνση την Πάτρα. Δυνάμεις της Αστυνομίας τον παρακολουθούσαν και στην Περιμετρική της Πάτρας έστησαν μπλόκο στο ύψος του Παμπελοποννησιακού.

Το μπλε αγροτικό αυτοκίνητο που οδηγούσε, ακινητοποιήθηκε και ο ίδιος παραδόθηκε χωρίς να φέρει αντίσταση.

Facebook Comments