Τριήμερο χαλάρωσης στην Κωνσταντινούπολη πέρασε ο Αλέξης Τσίπρας. Σε μια από τις φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο φαίνεται ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ με τραγιάσκα μαζί με τον ξεναγό του στην μεγαλούπολη της Τουρκίας.

Το εν λόγω στιγμιότυπο έγινε αμέσως viral στα social media και πολλοί έσπευσαν να «μεταμφιέσουν» τον Αλέξη Τσίπρα σε Τόμας Σέλμπι. Ο λόγος για τον βασικό χαρακτήρα της δημοφιλούς βρετανικής σειράς, Peaky Blinders που διαδραματίζεται στην Αγγλία του 1920. Χαρακτηριστικό της «συμμορίας» της οικογένειας Σέλμπι είναι οι τραγιάσκες.

Μάλιστα, μια από αυτές τις αναρτήσεις σχολίασε και ο Παύλος Πολάκης. Ο τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ αναδημοσίευσε μια εικόνα όπου αρκετά στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχουν μπει στον «ρόλο» της συμμορίας των Peaky Blinders γράφοντας στο Facebook: «Εντάξει…Κόντεψα να πνιγώ…», δείχνοντας ότι απόλαυσε ιδιαίτερα την «έμπνευση» ενός χρήστη που δημιούργησε τη φωτογραφία.

Σε αυτή εκτός του Αλέξη Τσίπρα και του Παύλου Πολάκη φιγουράρουν και οι Νίκος Παππάς, Νίκος Καρανίκας, Ευκλείδης Τσακαλώτος, Δημήτρης Τζανακόπουλος και Νίκος Βούτσης.

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

Πηγή:protothema.gr

Facebook Comments