Ο νέος δικηγόρος της οικογένειας, Απόστολος Λύτρας,  πήγε στην Πάτρα το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας και συναντήθηκε με τον Μάνο Δασκαλάκη και τη Ρούλα Πισπιρίγκου, έπειτα από μεσολάβηση γνωστής τηλεοπτικής εκπομπής, όπου και συζητήθηκαν οι λεπτομέρειες των τριών θανάτων και όλες οι εκδοχές γύρω από τις εξελίξεις που αναμένονται στην τραγική υπόθεση.

Ο Απόστολος Λύτρας ρώτησε τη μητέρα τι θα συμβεί αν κατηγορηθεί για έγκλημα

Το θέμα της πιθανής κατηγορίας της μητέρας τέθηκε προς συζήτηση από τον κ. Λύτρα. Η τελευταία, βέβαια, αντέδρασε, υποστηρίζοντας ότι είναι αθώα και ότι δεν είναι δυνατόν να πέσουν σε τέτοια πλάνη οι Αρχές. Από την πλευρά του, ωστόσο, ο κ. Λύτρας ανέφερε ότι όφειλε να αναφερθεί και σε μια τέτοια «υπόθεση εργασίας» – αν ισχύσει – και συμπλήρωσε: «Θα καταβάλει κάθε προσπάθεια να βελτιωθεί και επικοινωνιακά η εικόνα της».

Στη συνάντηση ο σύζυγός της, Μάνος Δασκαλάκης, έδειχνε να απέχει από τη συζήτηση αυτή, αφού την υπεράσπισή του έχει ο Πατρινός δικηγόρος, Δημήτρης Καράμπελας, σύμφωνα με πληροφορίες από το pelop.gr.

Τι συνέβη με τον πρώην δικηγόρο της Ρούλας Πισπιρίγκου

Στο μεταξύ, ο μέχρι χθες, συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Γιάννης Κόττας, αποκάλυψε ότι η επιλογή του κ. Λύτρα οφείλεται στο γεγονός ότι ο ίδιος παραιτήθηκε από την υπόθεση την περασμένη εβδομάδα, καθώς ήταν κάθετη η διαφωνία του με την έκθεση της μητέρας στη δημοσιότητα, η οποία δημιούργησε σύμφωνα με τον ίδιο σύγχυση και αιτιάσεις προς το πρόσωπό της, που δεν συνάδουν με τα πραγματικά περιστατικά και στοιχεία των τριών θανάτων. Όπως δήλωσε στην εφημερίδα «Πελοπόννησος», ο κ. Κόττας: «Η δική μου νομική υποστήριξη έγινε με την πεποίθηση, ότι η Ρούλα δεν έχει προκαλέσει κακό στα κορίτσια της», είπε στην εφημερίδα.

Facebook Comments