Τα προϊόντα της σειράς ΑΒ Επιλογή φέρνουν στο τραπέζι κάθε νοικοκυριού επιλεγμένα προϊόντα, εγγυημένα από τους ειδικούς της ΑΒ. Παρασκευάζονται από τις πιο αγνές πρώτες ύλες, με αυστηρές προδιαγραφές και συνεχείς ελέγχους, ενώ είναι προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας  που φέρουν την σφραγίδα της ΑΒ, γιατί εγγυάται για την υψηλή ποιότητα των προϊόντων!

Τα βραβευμένα ψάρια της ΑΒ Βασιλόπουλος –  Σειρά ΑΒ Επιλογή – Superior Taste Awards 2022

3 ψάρια της σειράς ΑΒ Επιλογή βραβεύτηκαν στον διεθνή διαγωνισμό του International Taste Institute (ITI) κατακτώντας συνολικά 6 αστέρια Ανώτερης Γεύσης (Superior Taste Awards)

  • Το προϊόν AB ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΣΙΠΟΥΡΑ έλαβε το Superior Taste Award με 2 αστέρια
  • Το προϊόν AB ΕΠΙΛΟΓΗ ΛΑΒΡΑΚΙ έλαβε το Superior Taste Award με 2 αστέρια
  • Το προϊόν AB ΕΠΙΛΟΓΗ ΦΑΓΚΡΙ έλαβε το Superior Taste Award με 2 αστέρια

​Τσιπούρα

Το πιο δημοφιλές Μεσογειακό ψάρι στην Ευρώπη. Είναι γνωστό σε όλον τον κόσμο για την υπέροχη του γεύση, ενώ χαρακτηρίζεται από το χρυσό τόξο μεταξύ των ματιών του και της σκληρής, λευκής σάρκας του.

Είναι πλούσια πηγή σε Ω-3 και έχει υψηλή πηγή πρωτεϊνών. Βραβευμένη γεύση από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης με την υψηλότερη διάκριση των 3 χρυσών αστεριών (2017 & 2020).

Λαβράκι

Θεωρείται ο βασιλιάς μεταξύ των μεσογειακών ψαριών ως προς τη γεύση. Έχει ήπια γεύση και τρυφερή  λευκή σάρκα. 

Είναι πλούσια πηγή σε Ω-3 και έχει υψηλή πηγή πρωτεϊνών. Βραβευμένη γεύση από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης με την υψηλότερη διάκριση των 2 χρυσών αστεριών (2019).

Φαγκρί

Θεωρείται ως ένα από τα πιο εύγεστα και δημοφιλή είδη στη Μεσόγειο. Έχει λευκή σάρκα και ξεχωριστή γεύση, ελκυστική για τους καταναλωτές. Βραβευμένη γεύση από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης με την υψηλότερη διάκριση των 2 χρυσών αστεριών (2018).

Γιατί Ψάρια και Θαλασσινά από την ΑΒ

  • Γιατί έχουν ελεγχθεί αυστηρά και φθάνουν με ασφάλεια και ποιότητα στο πιάτο μας.
  • Γιατί η ΑΒ σχηματίζει μια αδιάσπαστη αλυσίδα αυστηρού ελέγχου ποιότητας, η οποία μας εξασφαλίζει ένα γεμάτο γεύση και θάλασσα, ασφαλές και ολόφρεσκο προϊόν με την εγγυημένη ποιότητα της ΑΒ.
  • Γιατί η ΑΒ συνεργάζεται με πιστοποιημένους προμηθευτές ώστε να διασφαλίζεται ότι οι τεχνικές, οι πρακτικές αλίευσης, η μεταφορά, η  συντήρηση και η διάθεση στα ιχθυοπωλεία των ΑΒ είναι σύμφωνες με όσα πρεσβεύει η ΑΒ στον τομέα της βιωσιμότητας
  • Γιατί η επιλογή, ο καθαρισμός, ο τεμαχισμός και η συσκευασία γίνονται κάτω από άριστες συνθήκες καθαριότητας και υγιεινής και εφαρμόζονται όλα τα προβλεπόμενα συστήματα ασφάλειας τροφίμων.
  • Γιατί η ΑΒ φροντίζει να μας διευκολύνει και στο  self service των ιχθυοπωλείων των ΑΒ βρίσκουμε ψάρια καθαρισμένα, έτοιμα για κατανάλωση, για να γλιτώσουμε κόπο και χρόνο από το καθάρισμα και την προετοιμασία τους.

Τα θαλασσινά της ΑΒ

  • Φρέσκα ΘΡΑΨΑΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Απολαμβάνονται τέλεια στη σχάρα ή τηγανητά αφού κοπούν σε ροδέλες, ενώ ολόκληρα είναι νοστιμότατα γεμιστά με ρύζι, σταφίδες, μυρωδικά και ντομάτα.

  • Φρέσκος ΓΑΥΡΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ

Μαρινάτος ή μαγειρευτός, του αρκούν 5 λεπτά στο τηγάνι και όχι πάνω από 10 λεπτά στον φούρνο για ευχάριστη «θαλασσινή» γεύση

  • Φρέσκια ΣΑΡΔΕΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Η βασίλισσα του μεζέ, ψήνεται έξοχα στα κάρβουνα και στο φούρνο και της ταιριάζει πολύ η γέμιση με κάππαρη, μαϊντανό και σκόρδο

  • Φρέσκια ΓΟΠΑΡΕΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Ιδανική για ωραιότατα τηγανίσματα, καλά αλευρωμένες για χρυσαφένια κρούστα, αλλά και για ψήσιμο στον φούρνο

  • ΜΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Eίτε αχνιστά είτε σαγανάκι, τα μύδια κάνουν εκλεκτούς μεζέδες και πιάτα ιδιαίτερης νοστιμιάς

 

 

 

 

 

 

Facebook Comments