Την εβδομάδα που διανύουμε το Spania.io, η πρώτη πλατφόρμα NFT στην Ελλάδα, αναρτά τα πρώτα έργα από Έλληνες εικαστικούς.
 
Η αρχή έγινε τη Δευτέρα 14/3 με το Carousel από τον Χριστόφορο Κατσαδιώτη. Πρόκειται για ένα animation βασισμένο αποκλειστικά στην τέχνη της χαρακτικής, το οποίο έχει βραβευτεί για την ηχητική του επένδυση. Το Carousel πωλήθηκε μέσα σε λίγες ώρες έναντι του προκαθορισμένου ποσού των 3.500 ευρώ.
 
Ακολούθησαν την Τετάρτη 16/3 τα πρώτα έργα ζωγραφικής από τον εικαστικό Γιάννη Ευθυβουλίδη. Πρόκειται για 4 διαφορετικά έργα, που διατίθενται σε NFTs περιορισμένης έκδοσης.
 
 
Tην Παρασκευή 18/3 τη σκυτάλη παίρνει ο ζωγράφος Δημήτριος Εμμανουηλίδης, επίσης με 4 έργα, σε εκδόσεις NFTs των 10 αντιτύπων.
 
 
Την ερχόμενη εβδομάδα, σειρά έχουν καταξιωμένοι φωτογράφοι, ενώ τα διαθέσιμα έργα και οι κατηγορίες του Spania.io θα εμπλουτιστούν το επόμενο διάστημα, περιλαμβάνοντας σημαντικούς καλλιτέχνες, πολιτιστικούς φορείς, αθλητές κ.α.
 
Τα πρώτα 10.000 μέλη που γράφονται δωρεάν στο Spania.io, αποκτούν δωρεάν ένα συλλεκτικό NFT από το marketplace και μπορούν να ενημερώνονται μέσω email για όλες τις εξελίξεις στο χώρο των NFTs στην Ελλάδα.

Facebook Comments