Καθοριστική φαίνεται πως θα είναι η εβδομάδα που ακολουθεί για την υπόθεση των τριών παιδιών από την Πάτρα, τα οποία έφυγαν από τη ζωή μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, καθώς οι έρευνες για τις συνθήκες των θανάτων τους φαίνεται πως μπαίνουν στην τελική ευθεία. Την ώρα όμως που οι έρευνες των Αρχών συνεχίζονται, μία απίστευτη νέα καταγγελία σχετικά με τη μικρή Τζωρτζίνα, το μεγαλύτερο από τα τρία κοριτσάκια που πέθαναν ξαφνικά στην Πάτρα, βλέπει σήμερα το φως της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ιατρικό της φάκελο, το κοριτσάκι είχε νοσηλευτεί στο νοσοκομείο του Ρίου όταν ήταν ενός έτους επειδή είχε καταπιεί ένα τασάκι γόπες. «Πήγε στο νοσοκομείο έχοντας ένα ατύχημα. Είχε καταπιεί σχεδόν ένα τασάκι γόπες και χρειάστηκε να παραμείνει στην Εντατική για περίπου ένα μήνα», ανέφερε σήμερα, Σάββατο, η δημοσιογράφος Αρια Καλύβα στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι». Λίγο αργότερα η Σίσσυ Χρηστίδου επισήμανε στον αέρα ότι επικοινώνησε με την εκπομπή πολύ στενό μέλος της οικογένειας διαψεύδοντας το περιστατικό.

Όπως εξήγησε η δημοσιογράφος, το περιστατικό αυτό είναι καταγεγραμμένο στον ιατρικό φάκελο της Τζωρτζίνας σημειώνοντας ότι «το 2014 διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Πάτρας γιατί είχε υποστεί δηλητηρίαση μετά από κατάποση τσιγάρων».

 

Facebook Comments