Νέα σοκαριστική μαρτυρία έρχεται στο φως σχετικά με την υπόθεση-θρίλερ της Πάτρας και τους θανάτους των τριών κοριτσιών, που έχουν συγκλονίσει την ελληνική κοινωνία.

Η εφημερίδα “Μπαμ στο Ρεπορτάζ” αποκαλύπτει μαρτυρία εργαζόμενης στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν η Τζωρτζίνα, σχετικά με τη μητέρα των τριών κοριτσιών, αποκάλυψη που προβλήθηκε και στην εκπομπή του Mega “Χαμογέλα και πάλι”.

Η μητέρα των παιδιών, αν και απουσίαζε όλες τις νύχτες και τηρούσε μία τυπική και ψυχρή στάση, όσο η 9χρονη κορούλα της νοσηλευόταν διασωληνωμένη, έδειξε μία ανεξήγητη αγωνία και τρόμο όταν ήταν να γίνει η αποσωλήνωσή της παρότι δεν υπήρχε κανένας κίνδυνος για την ζωή του κοριτσιού. Έδειχνε έντρομη, είχε γουρλώσει τα μάτια και κοιτούσε πότε τους γιατρούς πότε τους νοσηλευτές. Δεν ήταν συμπεριφορά που είχε τις άλλες φορές, φαινόταν τρομαγμένη και ανήσυχη.

Τώρα καταλαβαίνουμε το γιατί, αγωνιούσε μήπως ξυπνούσε το παιδί και μιλούσε. Όταν η Τζωρτζίνα αποσωληνώθηκε και διαπιστώθηκε ότι το παιδί δεν μπορούσε να επικοινωνήσει, η μητέρα της επέστρεψε στην προηγούμενη ψύχραιμη κατάστασή της. Συνέχισε να κάνει τις τυπικές επισκέψεις πρωί – απόγευμα, τυπικά μισή ώρα.

Συνέχισε την ανέμελη ζωή της, έκανε τα μπάνια της, το πρωί μας έλεγε “δεν θα έρθω το απόγευμα έχω κάποια δουλειά” και μετά ανέβαζε φωτογραφίες στα social media, με τον άντρα της στη θάλασσα που έκαναν μπάνιο, ή έβγαιναν το βράδυ στο μαγαζί που τραγούδαγε αυτός”, ανέφερε η συγκλονιστική μαρτυρία της εργαζόμενης.

 

Facebook Comments