Ένα εύρημα το οποίο συνδέει τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας με εκείνους των αδελφών της, Μαλένας και Ίριδας, εντοπίζεται αρχικά από την ιατροδικαστική εξέταση που διενεργείται στο σώμα του κοριτσιού και προσδίδει διαφορετική τροπή στο θρίλερ της Πάτρας με τους αιφνίδιους θανάτους των παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη.

Τη στιγμή που η διπλή έρευνα του Ανθρωποκτονιών και των ιατροδικαστών βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, με τον κλοιό να σφίγγει ασφυκτικά καθώς όλες οι πληροφορίες κατατείνουν στο ότι οι θάνατοι είναι προϊόν εγκληματικής ενέργειας από αόρατο χέρι το οποίο ενδεχομένως «έπνιξε» τα παιδιά, η «ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ» είναι σε θέση να γνωρίζει ότι το εύρημα το οποίο προκύπτει από την ιατροδικαστική εξέταση του κ. Μπουζιάνη είναι το πνευμονικό οίδημα.

Εν αναμονή λοιπόν των αποτελεσμάτων των ιστολογικών εξετάσεων (σ.σ.: εντός της εβδομάδας), μέσω των οποίων αναμένεται να επιβεβαιωθεί το πνευμονικό οίδημα και να διακριβωθεί η ένταση του ευρήματος, οι ιατροδικαστές θα έχουν στα χέρια τους ένα κοινό εύρημα που θα συνδέει και τους τρεις θανάτους, με ό,τι αυτό και αν συνεπάγεται.

Πηγή: ereportaz.gr

Facebook Comments