Έντονη πολιτική αντιπαράθεση σημειώθηκε μεταξύ του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Μπάρκα και του Διευθυντή του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Νίκου Ρωμανού κατά τη διάρκεια της κοινής τους παρουσίας στην πρωινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ.

Αφορμή στάθηκε το σχόλιο του βουλευτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο οποίος υποστήριξε πως κάθε τι που θα κάνει η κυβέρνηση υπέρ των λαϊκών στρωμάτων, ο ΣΥΡΙΖΑ θα το υποδέχεται με πανηγυρισμούς. «Οτιδήποτε φιλολαϊκό εμείς θα πανηγυρίζουμε» δήλωσε συγκεκριμένα.

Άμεση ήταν η αντίδραση του Διευθυντή του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Νίκου Ρωμανού ο οποίος υπενθύμισε στον κ. Μπάρκα το γεγονός πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας φώναζε στη Βουλή να μην τον προκαλούν για την υπερψήφιση της μείωσης του ΕΝΦΙΑ διότι θα την υπερψηφίσει καθώς είναι θετικό μέτρο, λέγοντας μάλιστα με στόμφο «Και μου κάνετε και κόλπα εδώ αν θα τον ψηφίσω, ωραία μαγκιά αυτή, αν θα τον ψηφίσω. Προφανώς και το τελευταίο ευρώ που θα έρθει και θα ελαφρύνει τον Έλληνα πολίτη εμείς θα το ψηφίζουμε».

Στον αντίποδα επισήμανε ότι η τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ Έφη Αχτσιόγλου αφού πρώτα διέψευσε τον ισχυρισμό του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως, λίγες ώρες μετά τόνισε με παρέμβασή της στη Βουλή πως ο ΣΥΡΙΖΑ καταψηφίσει το νομοσχέδιο και θα δηλώσει «παρών» στα δύο επίμαχα άρθρα που αφορούν τις κλίμακες και τις εκπτώσεις του ΕΝΦΙΑ.

Ο κ. Μπάρκας με έκδηλη αμηχανία αρκέστηκε να απαντήσει χρησιμοποιώντας ένα άνευρο κλισέ: «Καταλαβαίνω τον εκνευρισμό.»

Δείτε το βίντεο

 

 

Πηγή: omadaalitheias.gr

Facebook Comments