Πραγματοποιήθηκε χτες η πολυσυζητημένη “Συναυλία Ειρήνης” στα Προπύλαια που οργάνωσε η ΜΚΟ “Αλληλεγγύη για Όλους”.  Το “παρών” στη συναυλία έδωσε και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, μαζί με άλλα στελέχη του κόμματος.

Ο Αλέξης Τσίπρας είχε δηλώσει νωρίτερα σε συνέντευξή που παραχώρησε στον ANT1 ότι δεν μπορεί να κατανοήσει «γιατί ενοχλεί αυτή η πρωτοβουλία με σημαντικότατους καλλιτέχνες, με πολύ σπουδαία διαδρομή. Δεν δίνουν μόνο κραυγή αγωνίας για τον πόλεμο, αλλά μαζεύουμε και χρήματα να δοθούν στους άμαχους, που γίνονται πρόσφυγες, στα νοσοκομεία»

Ο ηθόποιος Μάριος Αθανασίου ήταν ο πρώτος που ανέβηκε στην σκηνή και μεταξύ άλλων είπε ότι «Σε κάθε ερώτηση, η απάντηση είναι μόνο η ειρήνη» ενώ ο Χριστόφορος Ζαραλίκος που συμμετείχε και αυτός, προτίμησε να κάνει δηλώσεις για τον γιο του Πρωθυπουργού, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη:

Η κριτική των χρηστών του twitter δεν αποδείχτηκε αβάσιμη καθώς ελάχιστες σημαίες υπήρχαν και από αυτές οι περισσότερες ήταν αυτές της ειρήνης. 

Όπως ήταν φυσικό οι χρήστες του twitter δεν άφησαν ασχολίαστη την απουσία της Ουκρανικής σημαίας από μία συναυλία που υποτίθεται ότι υποστηρίζει την αμυνόμενη χώρα απέναντι στον Ρώσο εισβολέα: 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: omadaalitheias.gr

Facebook Comments