Υπέρ της οργάνωσης ενός νέου κινήματος «Δεν Πληρώνω» για τους λογαριασμούς της ΔΕΗ ο Κούλογλου

2 λεπτά ανάγνωση
31 Μαρτίου 2022

Υπέρ της οργάνωσης ενός νέου κινήματος «Δεν Πληρώνω» για τους λογαριασμούς του ρεύματος τάχθηκε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Κούλογλου.

Θυμίζοντας εποχές του 2011 όταν και είχαν εμφανιστεί οι αντιδράσεις απέναντι στο τίμημα των διοδίων και όχι μόνο ο κ. Κούλογλου, μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό της Κρήτης αναφερόμενος στο παγκόσμιο φαινόμενο της ακρίβειας της ενέργειας είπε πως «πρέπει να οργανωθεί ένα νέο κίνημα Δεν Πληρώνω».

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, «ο κόσμος δέχεται, τρώει κάτι λογαριασμούς στο κεφάλι απίστευτους. Θα έπρεπε να οργανωθεί ένα νέο κίνημα Δεν Πληρώνω, νομικά υποστηριγμένο με δικηγόρους, οι οποίοι να κοιτάξουν ξεχωριστά την κάθε σύμβαση και να υπάρξουν συνολικές προσφυγές, εναντίον των εταιρειών».

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όμιλος ΔΕΗ: Συμμετοχή στο ερευνητικό έργο ΜΕΤΕΝ για τη δυναμική τιμολόγηση ηλεκτρικής ενέργειας

Ο Όμιλος ΔΕΗ συμμετέχει στο ερευνητικό έργο ΜΕΤΕΝ– «Μετασχηματίζοντας την Ενεργειακή Τιμολόγηση:

ALCO: Στις 11,9 μονάδες η διαφορά της ΝΔ με το ΠΑΣΟΚ – Το 59% δεν θα ψήφιζε το κόμμα Καρυστιανού

Την εικόνα μίας καθαρής, αλλά σχετικά μικρής δημοσκοπικής πτώσης για τη ΝΔ

Όμιλος ΔΕΗ: Ολοκληρώθηκε η κατασκευή των φωτοβολταϊκών ισχύος 2,13 GW στη Δυτική Μακεδονία

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες κατασκευής των φωτοβολταϊκών σταθμών του Ομίλου ΔΕΗ σε Αμύνταιο