Αυτές οι εκλογές είναι η τελευταία ευκαιρία.
Όχι, δεν το λέω έτσι, πραγματικά είναι.
Είναι το τελευταίο μνημόνιο-βοήθεια-εξασφάλιση-αναπτυξιακή ευκαιρία.

Δεν θα υπάρξει άλλη ευκαιρία. Έχουμε μπροστά μας 3 χρόνια να εξυγιανθούμε, να μεταρρυθμιστούμε, δεν θα έλεγα να γίνουμε Ευρωπαίοι, αλλά να λειτουργούμε με κανόνες τουλάχιστον και να μπορούμε μέσα σε ένα κανονιστικό πλαίσιο, να αναπτυχθούμε, πρώτα ως μονάδες και μετά επιχειρηματικά και τέλος Εθνικά.

Αν δεν τα καταφέρουμε υποβιβαζόμαστε αυτομάτως στην Γ´ κατηγορία της Ευρώπης. Να είστε σίγουροι και να έχετε το νου σας.

Μετά δεν θα μας φταίνε οι ξένοι. Έμεις μόνο. Δεν υπάρχει τώρα, δεν ήξερες δεν ρώταγες. Ξέρετε όλοι. Μην κρύβεστε πίσω από τα κόμπλεξ σας, τις Εθνικές ανησυχίες και την τσάμπα μαγκιά και αναρχία ενός κενού πολιτικού ηγέτη όπως ο Τσίπρας, επειδή μερικές φορές αυτά σας βολεύουν.

Να ΞΕΒΟΛΕΥΤΕΙΤΕ, να ΕΞΕΓΕΡΘΕΙΤΕ!!!

Η μεσαία τάξη, ο νοικοκύρης, ο άνθρωπος του μόχθου, ο επαγγελματίας, ο συντηρητικός.
Εμείς καλώς ή κακώς εκφραζόμαστε μόνο μέσα από το κόμμα εξουσίας που λέγεται ΝΔ.
Το ξέρω, μας έχουν πληγώσει, μας έχουν τιμωρήσει, είχαν πασοκοποιηθεί, βόλεψαν, φάγανε μερικοί. Αυτά είναι κακό παρελθόν.

Δεν έχουμε άλλη λύση. Ψηφίζουμε όλοι ΝΔ, τίποτα άλλο, θα πάει για ενίσχυση του Τσίπρα.
Είναι κρίσιμες οι εκλογές αυτές. Θεωρούσα πιο κρίσιμες το 2009, αλλά τώρα είναι θέμα Εθνικής επιβίωσης.

Ο Τσίπρας είναι επικίνδυνος. Πολύ επικίνδυνος, μην ξανά πέσετε στην παγίδα. Θα σας τρελάνει στο ψέμα πάλι. Μην πιστέψετε τίποτα.
Σας προειδοποιώ. Μην εφησυχάζετε. Το πρόγραμμα δεν θα τρέξει μόνο του. Χρειάζεται ικανότητες και δεξιότητες ανθρώπων που βρίσκονται μόνο στη ΝΔ.

ΕΞΕΓΕΡΘΕΙΤΕ μαζικά και διώξτε τον χειρότερο πολιτικό που πέρασε από την Ελλάδα, τα τελευταία 70 χρόνια. Χειρότερο και από χούντα.
Το νού σας αδέλφια. Αρκετό κακό μας έκανε σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα. Φτάνει!!!

ΥΓ . Εκεί στη ΝΔ, μην μείνετε μόνο στην εφαρμογή του προγράμματος και αυτά είναι τι να κάνουμε. Προτείνετε λύσεις για την οικονομία. Εντός προγράμματος. Δώστε στίγμα ενίσχυσης της αγοράς, του επιχειρείν και της μεσαίας αστικής τάξης.

Ευχαριστώ θερμά για την προσοχή σας. Είμαι σίγουρος ότι θα ανατρέψετε το ψεύτικο προβάδισμα του.

Facebook Comments