Ένταση επικράτησε στον αέρα της εκπομπής “Live News” του Mega, όταν έκανε τηλεφωνική παρέμβαση η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Μία μάρτυρας, η κ. Χριστίνα, φίλη της οικογένειας, ανέφερε ότι η μητέρα της 33χρονης ήταν εκείνη που μεσολάβησε για να νοικιάσει η κόρη της το ισόγειο της σπιτονοικοκυράς.

Με παρέμβασή της στην εκπομπή, η Ελένη Λεγάτου, η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, έκανε λόγο για ανακρίβειες και ψέματα. “Αυτές οι ανακρίβειες και αυτά τα ψέματα πώς τα βγάζετε στον αέρα; Να μου φέρετε μπροστά μου την κ. Ασημακοπούλου (σ.σ. δημοσιογράφος) και η μάρτυρας να γυρίσει να δείξει το πρόσωπό της”, άρχισε να λέει.

Σχετικά με τη σπιτονοικοκυρά του ζευγαριού, είπε σε έντονο ύφος στον Νίκο Ευαγγελάτο: “Δεν την ήξερα, ούτε στο πρόσωπό της καθόλου. Ποτέ δεν πήγα σπίτι της, δεν μπορούν να λέγονται τέτοια ψέματα στον αέρα, ντρέπομαι για τα τόσα χρόνια που κάνετε δημοσιογραφία”.

Στη συνέχεια, τον λόγο ζήτησε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, ωστόσο η κ. Λεγάτου απάντησε πως “δεν θέλω να έχω καμία σχέση μαζί σας. Ούτε ερώτηση, ούτε τίποτα”.

Τέλος, απείλησε με μήνυση τη δημοσιογράφο, Ελένη Ασημακοπούλου, αλλά και την καταγγέλλουσα που μιλούσε στην εκπομπή χωρίς να αποκαλύπτει το όνομα και τα χαρακτηριστικά της.










Facebook Comments