Διαψεύδει το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο τον δικηγόρο της Ρούλας Πισπιρίγκου, ο οποίος επικαλέστηκε μαρτυρία περί χορήγησης κεταμίνης στη Τζωρτζίνα όταν νοσηλευόταν στο συγκεκριμένο νοσοκομείο.

Όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση, η εννιάχρονη νοσηλεύτηκε στο Ωνάσειο επτά μήνες πριν φύγει από τη ζωή και στον ιατρικό της φάκελο, δεν αναφέρεται χορήγηση κεταμίνης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ωνάσειου

Σε συνέχεια δηλώσεων για χορήγηση κεταμίνης στην Γεωργία Δασκαλάκη, ενημερώνουμε ότι η κεταμίνη είναι αναισθητικό φάρμακο, το οποίο χορηγείται σε παιδιατρικούς ασθενείς σε χαμηλές δόσεις. Ο χρόνος ημίσειας ζωής του φαρμάκου στα παιδιά είναι 1-2 ώρες και πρακτικά δεν ανιχνεύεται στο αίμα μετά από μερικές ώρες.

Η νοσηλεία της Γεωργίας Δασκαλάκη στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο έλαβε χώρα επτά (7) μήνες πριν η ασθενής καταλήξει. Στον ιατρικό της φάκελο, δεν αναφέρεται χορήγηση κεταμίνης.

Ενημερώνουμε ότι ο ιατρικός της φάκελος παραλήφθηκε από τις αρμόδιες Αρχές στις 2 Μαρτίου 2022.

Υπενθυμίζεται ότι ο δικηγόρος της 33χρονης κατηγορούμενης είπε ότι νοσοκόμα του Ωνάσειου Νοσοκομείου επικοινώνησε μαζί του και του είπε ότι στη Τζωρτζίνα είχε χορηγηθεί στο παρελθόν κεταμίνη, όταν ήταν στη ΜΕΘ και είναι καταγεγραμμένη.

Facebook Comments