Η Νέα Δημοκρατία δεν άφησε αναπάντητη την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ με την οποία αντιδρά στην αξιοποίηση των βασιλικών κτημάτων στο Τατόι.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έκανε λόγο για… «νέο unfair της οικογένειας Μητσοτάκη», ενώ στην ανακοίνωσή χαρακτηρίζει ως «μέγιστη προσβολή προς τους πολίτες» την απόκτηση τεχνογνωσίας για την αξιοποίηση των παρατημένων, εδώ και δεκαετίες, βασιλικών κτημάτων, ενώ αναφέρει ότι ο Μητσοτάκης δεν πρέπει να είναι… «αυλάρχης των Γλύξμπουργκ».

Η Νέα Δημοκρατία στην απάντησή της κάνει λόγο για «ακατανόητες συνωμοσίες» του ΣΥΡΙΖΑ και θυμίζει ότι όταν ο κ. Τσίπρας υποδεχόταν τον Πρίγκηπα Κάρολο στην Αθήνα το 2018, μιλούσε για «επίσκεψη ορόσημο».

Η ανακοίνωση

«Ότι το ψέμα και η υποκρισία είναι ταυτόσημα με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι γνωστό. Όταν ο κ. Τσίπρας υποδεχόταν τον Πρίγκηπα Κάρολο στην Αθήνα το 2018, μιλούσε για «επίσκεψη ορόσημο». Σήμερα που ο Πρωθυπουργός αποδεχόμενος πρόσκληση του Πρίγκηπα Καρόλου τον συναντά στη Σκωτία, ο ΣΥΡΙΖΑ ψελλίζει διάφορα ακατανόητα συνομωσιολογικά. Υστερα αναρωτιούνται γιατί ουδείς τους παίρνει στα σοβαρά».

Facebook Comments