Έξαλλος ο Θανάσης Καρτερός, πρώην επικεφαλής του γραφείου τύπου του Μαξίμου επί πρωθυπουργίας του Αλέξη Τσίπρα,  με τις δημοσιογραφικές εκτιμήσεις που θέλουν τον πήχη για τις εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ να έχουν ανέβει ψηλά, μετά τη θεαματική συμμετοχή του κόσμου στο εσωκομματικό δημοψήφισμα στο ΠΑΣΟΚ για το όνομα του κόμματος.

Ο Θανάσης Καρτερός χαρακτηρίζει βλάκες όσους υποστηρίζουν ότι ο πήχης ανέβηκε ψηλά και καταφέρεται ξανά εναντίον του εκδότη Ευάγγελου Μαρινάκη, που συντονίζει υποτίθεται τα δημοσιεύματα για τις συγκρίσεις που θα γίνουν με τη συμμετοχή στις δυο διαδικασίες, αλλά αυτό που προκαλεί μεγάλη έκπληξη, είναι το πάθος και ο θυμός για τον Νίκο Ανδρουλάκη.

“Στα παλιά τους τα παπούτσι ο Ανδρουλάκης με τη σοσιαλδημοκρατία και τον γλωσσοδέτη του. Χρήσιμος ηλίθιος είναι γι αυτούς. Αμορτισέρ που το προορίζουν να απορροφά τα τραντάγματα από τις λακκούβες της πολιτικής Μητσοτάκη. Και να κλείνει τον δρόμο προς τον ΣΥΡΙΖΑ- εγώ είμαι πιο όμορφος ιδού η κάλπη Μου. Κοντά στα άλλα παράδοξα ζούμε έτσι και το παράδοξο της πασαρέλας. Τα ΜΜΕ που στηρίζουν ασμένως Μητσοτάκη, να στηρίζουν και Ανδρουλάκη που τα βάζει, έτσι δεν είναι;- με τον Μητσοτάκη. Τον Τσίπρα σου λένε να κόψουμε, να ανακόψουμε, να διακόψουμε και με τον Ανδρουλάκη κάπως θα προκόψουμε. Εξ ου και η νέα χρήση του πήχη.

Κυριακή κοντή γιορτή όμως. Και μια φιλική συμβουλή προς μετρητές, μετρημένους και αμέτρητους. Με τον πήχη πολλά μπορούν να κάνουν, αλλά ας προσέξουν να μην καθίσουν πάνω του…”

Facebook Comments