Τη Μαγνησία, επισκέπτεται σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, συνεχίζοντας τις περιοδείες του εντός συνόρων, κάτι που ο ίδιος έχει ζητήσει από τους συνεργάτες του στο Μαξίμου και στο κόμμα να συστηματοποιηθεί το επόμενο διάστημα.

Ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφθεί μια πρότυπη κτηνοτροφική μονάδα μαζί με τον υπουργό Γεωργίας Γιώργο Γεωργαντά, αλλά και ένα πανεπιστημιακό θερμοκήπιο. Στη συνέχεια θα επισκεφθεί το Μουσείο Λιμναίου Πολιτισμού Λίμνης Κάρλα και θα πιει καφέ στο χωριό Κανάλια, ενώ στη συνέχεια θα βρεθεί στην πόλη του Βόλου, όπου θα περπατήσει στους κεντρικούς δρόμους και θα πιει καφέ με στελέχη της ΝΔ.

Όπως υπογράμμισε και από το βήμα του συνεδρίου της ΝΔ ο κ. Μητσοτάκης, το κόμμα και τα κομματικά στελέχη πρέπει να είναι σε καθεστώς ετοιμότητας. Έμπειρος πια από εκλογικές μάχες, ο πρωθυπουργός γνωρίζει, άλλωστε, ότι μια μάχη δεν ξεκινά με την επίσημη προκήρυξη των εκλογών, αλλά ικανό διάστημα πριν. Και με δεδομένο ότι και τα κόμματα της αντιπολίτευσης έχουν μπει σε προεκλογική διάθεση, ο κ. Μητσοτάκης δεν θέλει να “χαρίσει γήπεδο”, θέτοντας παράλληλα και τα διλήμματα της κάλπης και εστιάζοντας και στην καλύτερη δυνατή επίδοση της ΝΔ στην πρώτη κάλπη, αυτή της απλής αναλογικής.

Γιώργος Ευγενίδης

Facebook Comments