Σε πλήρη αντίθεση με τα όσα υποστηρίζει η 24χρονη Γεωργία Μπίκα έρχεται η εισαγγελέας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης με την πρότασή της προς το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών.

Η εισαγγελέας Πρωτοδικών κάνει λόγο για πλασματική ιστορία σχετικά με την υπόθεση του βιασμού της Γεωργίας Μπίκα το βράδυ της Πρωτοχρονιάς σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

Κατά την εισαγγελική λειτουργό, δεν υπήρξε βιασμός ούτε προκύπτει η παρουσία άλλων ατόμων στο δωμάτιο του ξενοδοχείου. Επιπλέον, ζητά την αθώωση του 27χρονου που κατηγορούνταν για την σεξουαλική κακοποίηση της νεαρής γυναίκας ενώ καλεί την Γεωργία Μπίκα να πληρώσει και τα δικαστικά έξοδα. Πρόκειται για ένα ποσό γύρω στα 1.500 ευρώ για το παράβολο των δικαστηρίων και όλα τα έξοδα για τη δικογραφία, πέραν της αμοιβής του δικηγόρου.

Στις 65 σελίδες της εισαγγελικής πρότασης – καταπέλτη, αναφέρεται πως ακόμη και οι μώλωπες στα πόδια της 24χρονης είχαν προκληθεί από ένα τροχαίο ατύχημα που είχε τη μέρα της καταγγελίας και όχι από τον καταγγελλόμενο βιασμό.

Οι εξετάσεις DNA στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Θεσσαλονίκης καταρρίπτουν επίσης τον ισχυρισμό της Γεωργίας Μπίκα ότι το μοιραίο βράδυ είχε περίοδο. «Έπλασε μια ιστορία με θύμα την ίδια, διανθίζοντάς την κάθε φορά κατά το δοκούν με χονδροειδέστατα ψεύδη», συνεχίζει η εισαγγελέας, τονίζοντας πως στην υπόθεση αυτή η 5η ανακρίτρια δεχόταν καθημερινά και έναν νέο μάρτυρα που ήθελε να καταθέσει, ο οποίος δεν υπήρχε εξαρχής στη λίστα.




Facebook Comments