Η Ράνια Σβίγκου η νέα γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ

2 λεπτά ανάγνωση
29 Μαΐου 2022
Please go to your Post editor » Post Settings » Post Formats tab below your editor to enter video URL.

Η Ράνια Σβίγκου είναι η νέα γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ο Γιώργος Βασιλειάδης θα αναλάβει τη θέση του αναπληρωτή.

Όπως τόνισε κατά την εισήγηση του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, η επιλογή του προσώπου βασίζεται στους άξονες: Ανανέωση/Ισότιμη εκπροσώπηση Φύλων/Ενότητα/Ανιδιοτέλεια/Προοπτική.

Η Ράνια Σβίγκου θα γίνει η πρώτη γυναίκα γραμματέας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σε μία κίνηση που ήρθε να ολοκληρώσει το ζήτημα της ισότητας στην εκπροσώπηση των φύλων εντός του κόμματος, μετά την απόφαση για ποσόστωση 50% στη νέα Κεντρική Επιλογή.

 




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Real Polls: Στο 30,8% η ΝΔ -“Βυθίζεται” ο ΣΥΡΙΖΑ στο 3,9%

Την εικόνα της ενίσχυσης της δημοσκοπικής εικόνας  της ΝΔ   που για πρώτη

Pulse: Στο 31,5% η ΝΔ – 18 μονάδες η διαφορά από το ΠΑΣΟΚ – Πτώση και για Καρυστιανού

Μιάμιση μονάδα στην πρόθεση ψήφου και δύο στην εκτίμηση (ψήφου) κερδίζει η

Interview: Στο 34,1% η ΝΔ – Καταλληλότερος ο Κ. Μητσοτάκης με 32,6%

Στο 34,1% μέτρησε τη Νέα Δημοκρατία στην εκτίμηση εκλογικού αποτελέσματος δημοσκόπηση τηςInterview για την εφημερίδα Political.