Ένα φρικιαστικό έγκλημα που τελέστηκε πριν από 15 ημέρες έχει συγκλονήσει τη Σερβία. Μια 46χρονη γυναίκα, μαχαίρωσε τον σύντροφό της στον ύπνο του, τον τεμάχισε με αλυσοπρίονο κόβοντας τα πόδια του, ενώ στη συνέχεια έβγαλε όλα τα όργανά του και τα μαγείρεψε σε μια κατσαρόλα…

Σε άλλη κατσαρόλα, έβρασε το ένα πόδι του 42χρονου θύματος… Κι όλα αυτά, μπροστά στα μάτια της κόρης της, που ήταν παρούσα όταν έγινε το συμβάν…

Οι ιατροδικαστές και οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο συμβάν, 20 μέρες μετά δεν μπορούν να συνέλθουν από αυτό που αντίκρισαν. Η Teresa Peric, η οποία σκότωσε με μαχαίρι τον κατά τέσσερα χρόνια νεότερο σύζυγό της Srdjan πριν από 15 ημέρες, μετά τον έκοψε με αλυσοπρίονο και μετά τον μαγείρεψε, βρίσκεται ακόμη υπό κράτηση στις φυλακές Zrenjanin.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τα σερβικά μέσα, μετά τη σύλληψη το βράδυ της 11ης Μαΐου, η Τερέζα νοσηλεύτηκε στο κέντρο επειγόντων περιστατικών του νοσοκομείου Zrenjanin. Αφού οι αστυνομικοί που πήγαν στο σημείο δεν πίστευαν αυτό που βρήκαν στο σπίτι στην οδό Duška Trifkovića, κάτι παρόμοιο συνέβη και με το ιατρικό προσωπικό που εξέτασε την Tereza.

«Ήταν όλη ματωμένη και αποπροσανατολισμένη. Είδαμε και εικόνες από την έρευνα, ήταν τρομακτικό. Μια τόσο μικρή γυναίκα κατάφερε να αποπλανήσει ένανα άντρα και να αρχίσει να μαγειρεύει όλα τα όργανα, μπορείτε να το φανταστείτε; Νεφρά, καρδιά, πέος. Και μαγείρεψε ένα ολόκληρο ανθρώπινο πόδι σε μια ειδική κατσαρόλα…Δεν μπορώ να πιστέψω» είπε ένας εκ των ιατροδικαστών.

Facebook Comments