Λίγη ώρα μετά την καταδίκη του σε 10 μήνες με αναστολή και την επιβολή χρηματικού προστίμου για οπλοκατοχή, ο τράπερ Trannos αποφάσισε να «χλευάσει» την αστυνομία και τη δικαιοσύνη.

Έτσι, ενώ στην απολογία του στο Αυτόφωρο Μονομελές Δικαστήριο ισχυρίστηκε πως το όπλο που βρέθηκε στην κατοχή του, δεν ήταν δικό του, αλλά ανήκε σε έναν φίλο του, ο 22χρονος σε βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram, με τον ίδιο να βρίσκεται μαζί με φίλους του σε αυτοκίνητο έξω από την Ευελπίδων, λέει με περιπαικτική διάθεση πως… «πάλι καλά που βρήκαν μόνο το ένα, γιατί είχα κι άλλο στο αμάξι!».

Νωρίτερα:

Σε φυλάκιση 10 μηνών και χρηματική ποινή, για το αδίκημα της οπλοκατοχής, καταδικάστηκε από το Αυτόφωρο Μονομελές ο 22χρονος τράπερ.

Ενώπιον του Δικαστηρίου ισχυρίστηκε πως δεν είναι δικό του αλλά φίλου του που ήταν μαζί στο αυτοκίνητο. Ο τελευταίος στην κατάθεσή του είπε πως όντως αυτός το έφερε προκειμένου να το χρησιμοποιήσουν σε video clip που θα γυρνούσαν.

Ισχυρίστηκε ότι το νοίκιασε μέσω της εταιρείας που είχε αναλάβει το γύρισμα και πως ο τράπερ δεν το γνώριζε, αλλά το είδε όταν κάποια στιγμή σταμάτησαν για να πάει στο περίπτερο και το άφησε στο αυτοκίνητο.

Ο κατηγορούμενος στην απολογία του υποστήριξε το ίδιο και πως αμέσως μόλις το είδε δήλωσε ότι ακυρώνει το γύρισμα γιατί δεν συμφωνούσε με το όπλο.

Νωρίτερα:

Ποινική δίωξη για οπλοκατοχή ασκήθηκε στον 22χρονο γνωστό τράπερ που συνελήφθη στο Μπουρνάζι καθώς κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου βρέθηκε στην κατοχή του ένα 9άρι πιστόλι τύπου Glock. Ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο.

Νωρίτερα:

Συνελήφθη ένας από τους πιο γνωστούς Έλληνες τράπερ στο Περιστέρι για οπλοκατοχή.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, ο 22χρονος τράπερ, που έχει πολλά εκατομμύρια views στο YouTube, έπεσε σε τυχαίο έλεγχο των αστυνομικών κοντά στην πλατεία του Μπουρναζίου.

Στον έλεγχο που του έκαναν οι αστυνομικοί, βρέθηκε να κυκλοφορεί με ένα πιστόλι, το οποίο είχε γεμιστήρα και σφαίρες.

Πάνω του μάλιστα βρέθηκε επίσης και ένα στιλέτο. Ο τράπερ έλεγε στους αστυνομικούς ότι είχε μαζί του το όπλο και το στιλέτο γιατί πήγαινε να κάνει βιντεοκλίπ.

Τα λεγόμενά του, όμως, δεν έπεισαν τους αστυνομικούς, καθώς το όπλο που είχε πάνω του δεν είχε άδεια. Ετσι, ο τράπερ συνελήφθη και θα οδηγηθεί με τη διαδικασία του αυτοφώρου στην Εισαγγελία.

Facebook Comments