Πέντε μοναδικές προσφορές σε προϊόντα ήχου, η καθεμία από τις οποίες θα τρέξει για μία μόνο μέρα στο διάστημα 17-21 Ιουνίου, προσφέρουν στους λάτρεις της μουσικής τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ σε όλη την Ελλάδα και το germanos.gr, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής (21η Ιουνίου).

Στον ΓΕΡΜΑΝΟ οι καταναλωτές θα βρουν αξεσουάρ ήχου από τα καλύτερα brands: JBL, SONY, HUAWEI, APPLE, EDIFIER, AKAI, SONOS, BOSE, XIAOMI, SAMSUNG, MARSHALL, RIVERSONG κ.ά., για να επιλέξουν αυτό που τους ταιριάζει. Ακουστικά κεφαλής, earbuds, airpods, handsfree, ηχεία, party boxes και πολλά ακόμα, σε μια μεγάλη ποικιλία από μοντέλα, σχέδια και χρώματα. Όποιες κι αν είναι οι ανάγκες τους, στον ΓΕΡΜΑΝΟ οι καταναλωτές θα βρουν αυτό που χρειάζονται σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές, για να κάνουν το μουσικό τους ταξίδι ακόμα πιο συναρπαστικό.

Για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραγγείλουν από το germanos.gr το προϊόν που επιθυμούν και να το παραλάβουν μέσα σε λίγα μόλις λεπτά από το κοντινότερό τους κατάστημα, ανάμεσα σε 263 καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ σε όλη την Ελλάδα, με την υπηρεσία G Click & Collect. Στις online αγορές η παράδοση είναι δωρεάν για προϊόντα αξίας €29 και άνω, υπάρχει δυνατότητα παρακολούθησης της εξέλιξης της παραγγελίας βήμα προς βήμα, έως 48 άτοκες δόσεις, αλλά και δωρεάν επιστροφές.

Επιπλέον, με κάθε αγορά που κάνουν στον ΓΕΡΜΑΝΟ οι εγγεγραμμένοι χρήστες του G App κερδίζουν πόντους που μπορούν να εξαργυρώσουν σε εκπτωτικά κουπόνια, δώρα τεχνολογίας, webinars τεχνολογίας, διαγωνισμούς κ.ά.

Facebook Comments