Θέλεις να αναπτύξεις τα skills σου πάνω στις Blockchain τεχνολογίες; Θέλεις να ενημερωθείς για τις προοπτικές εκπαίδευσης και κατάρτισης στο τομέα του Blockchain στην Ελλάδα και να έρθεις σε επαφή με εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο των νέων τεχνολογιών;

Το 1st Blockchain Conference, είναι εδώ για σένα! Το πρώτο συνέδριο για τις τεχνολογίες Blockchain στη Β. Ελλάδα, ανοίγει τις πύλες του την Τρίτη 21 Ιουνίου στις 16:00 στο Grand Hotel Palace στη Θεσσαλονίκη.

Mε κεντρικό σύνθημα «Unlocking Blockchain» το Blockchain Conference, φιλοδοξεί να αποκρυπτογραφήσει τη τεχνολογία των ψηφιακών νομισμάτων και να αποτελέσει ένα σημείο αναφοράς για τον κόσμο της κρυπτογράφησης.

Οι συμμετέχοντες (online & offline) θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για πολλές νέες έννοιες, οι οποίες αποτελούν πλέον κομμάτι της καθημερινότητάς μας όπως τα NFTs, το cyber security και το metaverse. Οι ομιλίες θα έχουν έντονο το στοιχείο της αλληλεπίδρασης και θα αναπτυχθούν με τη συμμετοχή των συνέδρων, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να θέσουν τα ερωτήματά τους στους ομιλητές.

Με ένα υψηλού επιπέδου πάνελ ομιλητών, το νέο συνέδριο της Insurance Innovation έχει ως στόχο να φέρει πιο κοντά τους συμμετέχοντες με τεχνολογίες που σύντομα θα αλλάξουν τον κόσμο μας!

Το συνέδριο θα δομηθεί βάσει των παρακάτω θεματικών:

  • Τι είναι η τεχνολογία Βlockchain και πώς μπορεί να μετασχηματίσει τον κόσμο μας
  • Ο νέος κόσμος του metaverse
  • Τι είναι το Βitcoin και τα altcoins και ποια η χρησιμότητά τους
  • Ethereum και smart contracts – To τέλος των μεσαζόντων
  • Τι είναι τα NFTs και τι εξυπηρετούν στη πράξη
  • Κρυπτονομίσματα και φορολογία στην Ελλάδα
  • Οι νομικές πτυχές της τεχνολογίας Blockchain
  • Πώς το Cyber Security αναδιαμορφώνει την ασφαλιστική βιομηχανία

Αυτά και πολλά άλλα ερωτήματα θα απαντηθούν μέσα από τις παρουσιάσεις των ομιλητών του 1st Blockchain Conference 2022.

Μερικά από τα θέματα που θα αναλυθούν μέσα από τις εξαιρετικά ενδιαφέρουσες ομιλίες θα έχουν ως αντικείμενο:

  • Τι είναι η τεχνολογία blockchain και πώς μπορεί να μετασχηματίσει τον κόσμο μας
  • Ο νέος κόσμος του metaverse
  • Τι είναι το bitcoin και τα altcoins και ποια η χρησιμότητά τους
  • Ethereum και smart contracts – To τέλος των μεσαζόντων
  • Τι είναι τα NFTs και τι εξυπηρετούν στην πράξη
  • Κρυπτονομίσματα και φορολογία στην Ελλάδα
  • Οι νομικές πτυχές της τεχνολογίας blockchain
  • Πώς το cyber security αναδιαμορφώνει την ασφαλιστική βιομηχανία

Αυτά και πολλά άλλα ερωτήματα θα απαντηθούν μέσα από τις παρουσιάσεις των ομιλητών του 1st Blockchain Conference 2022.

Δείτε το πρόγραμμα του συνεδρίου εδώ

Απαραίτητη προεγγραφή στο blockchainconference2022.gr

Oι προοπτικές εκπαίδευσης και κατάρτισης στη τεχνολογία Blockchain στην Ελλάδα

Στα πλαίσια του συνεδρίου θα αναπτυχθούν σε μια ειδική ενότητα οι προοπτικές εκπαίδευσης και κατάρτισης στην τεχνολογία Blockchain στην Ελλάδα, με τη συμμετοχή του Blockchain Factory, της 1ης κοιτίδας Blockchain στην Θεσσαλονίκη και της κοινοπραξίας CHAISE BLOCKCHAIN. Ως Διατομεακή Συνεργασία Δεξιοτήτων, το έργο CHAISE απαντάει στην αυξανόμενη ζήτηση για δεξιότητες Blockchain και δεξιότητες τεχνολογιών κατανεμημένου καθολικού (DLT) σε όλη την Ευρώπη.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, οι σπουδαστές και οι νέοι επαγγελματίες που θα παρακολουθήσουν ζωντανά το συνέδριο θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε άμεση επαφή με εκπαιδευτικά ιδρύματα και εταιρείες που παρέχουν ευκαιρίες εκπαίδευσης και κατάρτισης στη τεχνολογία Blockchain.

Για όσους παρακολουθήσουν διαδικτυακά το 1st Blockchain Conference θα υπάρχει ζωντανή δημοσιογραφική κάλυψη με απευθείας μετάδοση από τα μέσα ενημέρωσης της Insurance Innovation για να μη χάσουν λεπτό οι online συμμετέχοντες από τις εξαιρετικά ενδιαφέρουσες εκπαιδευτικές παρουσιάσεις.

Οι σύνεδροι που θα παραμείνουν έως και τη λήξη του συνεδρίου θα μπουν στη κλήρωση για ένα Digital & Physical Utility NFT artwork αξίας 5.000€ προσφορά του NFT Agency.

Ο τυχερός θα λάβει στο wallet του το digital NFT και θα παραλάβει το physical NFT artwork διαστάσεων 100x130cm στο τέλος του συνεδρίου.

Πρόκειται για ένα Physical NFT artwork σε συνδυασμό με Augmented Reality implementation. Με το άνοιγμα της κάμερας του κινητού μέσω Meta (Facebook – Instagram) το NFT artwork «ζωντανεύει», προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία στον θεατή!

Οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση συμμετοχής!

Για τη συμμετοχή σας στο συνέδριο είναι απαραίτητη η προεγγραφή σας στο blockchainconference2022.gr

Υπό την Αιγίδα: Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, Δήμου Τρικκαίων

Με την υποστήριξη του Blockchain Factory,  Chaise Blockchain Skills for Europe

Χορηγοί:

GOLD: NewCo AE, TIC TAC

SILVER: NFT Agency, TTS17

Χορηγοί Επικοινωνίας: ATLAS TV, bankingnews.gr, businessdaily.gr, cityportal, cryptohondos.com, cryptonomist.gr, culpanews.gr, cyprusinsurancenews.com, dealnews.gr, economia, epixeiro, euro2day.gr, grtimes.gr, insuranceforum.gr, marketnews.gr, The Insurer, moneyview.gr, North Radio 98.0, sofokleousin.gr, startup.gr, startupper.gr, VORIA.GR

 

Facebook Comments