Ξεπέρασε τον εαυτό του ο Παύλος Πολάκης. Με δύο «χτυπήματα» μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα και σε βάρος ενός ανθρώπου (σ.σ. Θάνος Πλεύρης) ο «αψύς» Κρητικός του ΣΥΡΙΖΑ έχει καταφέρει να ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων, όχι μόνο στη διαδικτυακή κοινότητα, αλλά και στα ενδότερα της Κουμουνδούρου.

Αρχικά ο κ. Πολάκης σχολίασε, με το γνωστό του ύφος και στυλ, το Πόθεν Έσχες του Θάνου Πλεύρη.

Ο υπουργός Υγείας του έδωσε «πληρωμένη απάντηση», καθώς τόνισε μεταξύ άλλων: «Δυστυχώς τον Ιούνιο του 2020 έχασα τη μητέρα μου σε τροχαίο, γεγονός που είναι γνωστό και στο πλέον αδαή. Θα προτιμούσα να μην είχα κληρονομήσει τίποτα και να ζούσε η μητέρα μου».

Σύμφωνα με τα parapolitika.gr, ο «αψύς», όχι μόνο δε ζήτησε συγνώμη, αλλά το πήγε και ένα βήμα… παρακάτω. Λίγες ώρες μετά την παραπάνω ανάρτηση-απάντηση, έξω από το σπίτι του υπουργού Υγείας συγκεντρώθηκαν αντιεμβολιαστές και σύμφωνα με τον κ. Πλεύρη διαδήλωναν εναντίον της οικογένειάς του. «Αναμένω την αυτονόητη καταδίκη από όλο τον Πολιτικό Κόσμο», έγραψε στο Twitter o κ. Πλεύρης και ο ΣΥΡΙΖΑ ανταποκρίθηκε.

«Η οποιαδήποτε προσωπική στοχοποίηση πολιτικών προσώπων, όπως συμβαίνει στην περίπτωση του υπουργού Υγείας, είναι πράξη απαράδεκτη. Υπουργοί και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έχουν βρεθεί αντιμέτωποι με αυτές τις πρακτικές τις οποίες ακόμα και σήμερα η ΝΔ αρνείται να καταδικάσει», σημείωσε χαρακτηριστικά η Κουμουνδούρου για το περιστατικό.

Με το γνωστό του στυλ

Όμως ο κ. Πολάκης σήκωσε (για ακόμη μια φορά) την… παντιέρα της αυτονόμησης, χάραξε τη δική του γραμμή και επιτέθηκε εκ νέου στον υπουργό Υγείας. Ο «αψύς» κοινοποίησε δημοσίευμα με τη συγκέντρωση έξω από το σπίτι του κ. Πλεύρη και σχολίασε (ξανά με το γνωστό του ύφος και στυλ): «Πλεύρη έχεις «λερώσει» την πολιτική ζωή της χώρας με το να κρατάς εκτός δουλειάς-εκτός μισθού-εκτός επιβίωσης, τους 6.000 υγειονομικούς σε αναστολή και ειδικά τώρα που αποδείχτηκε πως τα εμβόλια δεν πιάνουν την παραλλαγή Όμικρον. Κατάλαβες «Υπουργέ Υγείας» των 17.000 νεκρών επί θητείας σου; Κατάλαβες άσχετε με την υγεία και την ιατρική επιστήμη δικηγόρε πως δεν προφύλαξες τίποτα απολύτως με αυτήν την παράλογη-εκβιαστική και εκδικητική απόφαση σου; Κατάλαβες κι εσύ ακροδεξιό ορφανό του ΛΑΟΣ, πως κάποιοι -πολλοί- είναι «εξαρτημένοι από το μισθό τους» και τους τον στερείς τόσους μήνες;».

Πηγή: parapolitika.gr

Facebook Comments