Η πολυτελής μάρκα της Citroen, η DS, ανακοίνωσε την ανανέωση του μεγάλου της SUV, της DS 7 που είχε παρουσιαστεί το 2017.

Όπως συνηθίζεται στα “facelift”, το ανανεωμένο μοντέλο έχει σχεδιαστικές αλλαγές στο εμπρός και το πίσω μέρος. Υπάρχει επίσης μια νέα ταπετσαρία στο εξωτερικό, νέα χρώματα και νέα διακοσμητικά, όπως επίσης κι ένα νέο σύστημα infotainment.
Το αυτοκίνητο προσφέρεται με 7 διαφορετικές επιλογές από πλευράς μονάδας παροχής ισχύος, εκ των οποίων οι 3 χρησιμοποιούν φορτιζόμενα υβριδικά σύνολο, με μέγιστη συνδυασμένη ισχύ 225, 300 και 360 ίππων. Στην πρώτη περίπτωση, που αφορά την έκδοση με κίνηση στους 2 τροχούς, χρησιμοποιείται ένας βενζινοκινητήρας 1.6 τούρμπο με 180 ίππους και ένας ηλεκτροκινητήρας με 110 ίππους.
Οι άλλες δύο εκδόσεις είναι τετρακίνητες και χρησιμοποιούν βενζινοκινητήρα 1.6 τούρμπο με 200 ίππους και ηλεκτρικούς κινητήρες 110 και 112 ίππων σε κάθε άξονα. Το σύστημα χρησιμοποιεί μία νέα μπαταρία 14,2 kWh, που προσφέρει αυτονομία με ηλεκτροκίνηση έως και 81 χιλιομέτρων στον τυποποιημένο κύκλο δοκιμών. Στην γκάμα του μοντέλου εξακολουθεί να προσφέρεται και η έκδοση ντίζελ με τον κινητήρα 130 BlueHDi. Το ανανεωμένο μοντέλο αναμένεται στην Ελλάδα στα μέσα του 2023.

Facebook Comments