Μόνο εντύπωση δεν προκάλεσε το γεγονός ότι σε καμία από τις συναντήσεις που έκαναν στη Σπάρτη τα στελέχη της Ν.Δ., κατά την πρόσφατη περιοδεία τους στη Λακωνία, δεν υπήρξε η συμμετοχή του δημάρχου της πόλης, Πέτρου Δούκα.

Ο γραμματέας της Ν.Δ., Παύλος Μαρινάκης, στο πλαίσιο επισκέψεων σε ολόκληρη την επικράτεια, βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες στον νομό Λακωνίας, συνοδευόμενος από τον γραμματέα Οργανωτικού, Στέλιο Κονταδάκη, την υφυπουργό Εργασίας, Μαρία Συρεγγέλα, τον γ.γ. Υπηρεσιών Υγείας, Ι. Κωτσιόπουλο, τους βουλευτές Αθ. Δαβάκη και Ν. Κρητικό και τον πρόεδρο της ΔΕΕΠ Λακωνίας, Β. Ορφανό, όπου πραγματοποίησαν συναντήσεις με εκπροσώπους φορέων της περιοχής και στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Το κλιμάκιο της Ν.Δ. είδε τους δημάρχους Ευρώτα, Δ. Βέρδο, Ανατολικής Μάνης, Π. Ανδρεάκο, αλλά και τον πρώην δήμαρχο Σπάρτης και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου, Στ. Αργειτάκο, με πολλούς να θεωρούν ότι η απουσία του δημάρχου και πρώην υφυπουργού από τις επαφές του γραμματέα του κόμματος καταδεικνύει την οριστική ρήξη που έχει επέλθει στις σχέσεις του Δούκα με την Πειραιώς.

Δημοσιεύτηκε στο e-ota των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ στις 2/7

Facebook Comments