Κοινή μήνυση και αγωγή κατά του συνηγόρου υπεράσπισης του Δημήτρη Λιγνάδη, Αλέξη Κούγια, προτίθεται να καταθέσει ο βουλευτής του ΜέΡΑ25, Κλέων Γρηγοριάδης, μαζί με την πρώην σύζυγό του και την κόρη τους, έπειτα από αναφορά του δικηγόρου στο πρόσωπό του και στην οικογένειά του στην αγόρευσή του.

«Οι βουλευτές του κόμματος ΜέΡΑ25 (υποψήφιος βουλευτής ο κος Βλάχος) Κλέων Γρηγοριάδης, έχω υπάρξει δικηγόρος του, η μητέρα του παιδιού του τον κατηγόρησε, μια φανταστική μητέρα, ότι αποπλάνησε το παιδί του. Δεν είδε το παιδί του χρόνια μέχρι να απαλλαγεί και έκανα ερώτηση, και τρέχανε στα δικαστήρια και αυτός και μια δυστυχισμένη μητέρα. Την ίδια μέρα τρέχαμε για την υπόθεση Λιγνάδη», είπε ο Αλέξης Κούγιας κατά την αγόρευσή του.

Μετά από αυτή την αναφορά, μέσω του λογαριασμού του στο Facebook, o Κλέων Γρηγοριάδης ανακοινώνει τα εξής:

«Ο κύριος Αλέξης Κούγιας κατά την αγόρευσή του στη δίκη Λιγνάδη, επιχείρησε να σπιλώσει την τιμή και την υπόληψη της οικογένειάς μας. Στα εξωφρενικά του ψέματα εναντίον μας, απαντάμε με κοινή μας μήνυση και αγωγή σε βάρος του. Τυχόν ποσό που θα επιδικασθεί ως αποζημίωση, θα αποδοθεί εν συνόλω στη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα.

Ναταλία Γρηγοριάδη

Βασιλική Μιχαλοπούλου

Κλέων Γρηγοριάδης»

Facebook Comments