Εντατικά εργάζονται 35 συνεργεία του Ομίλου ΟΤΕ, για την όσο το δυνατόν συντομότερη αποκατάσταση των ζημιών που προξένησε η πυρκαγιά της Πεντέλης στο δίκτυο σταθερής του Ομίλου, που επηρέασε περίπου 2.500 συνδρομητές.

Οι ζημιές είναι εκτεταμένες καθώς έχουν καταστραφεί από την πυρκαγιά περισσότεροι από 550 στύλοι τηλεφωνίας και 18 χιλιόμετρα καλωδίων. Ήδη ένα σημαντικό ποσοστό των στύλων έχει αλλαχθεί.

Η πλειονότητα των προβλημάτων στις υπηρεσίες σταθερής τηλεφωνίας στην περιοχή οφείλεται στη διακοπή ηλεκτροδότησης και αναμένεται να αποκατασταθούν με την επαναλειτουργία της.

Η πλήρης αποκατάσταση των ζημιών στις υποδομές δικτύου, παρά την έκτασή τους, αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι τα μέσα της εβδομάδας, δηλαδή εντός 7 ημερών από τη στιγμή που έγινε δυνατόν να προσεγγίσουν τα συνεργεία τις πληγείσες περιοχές.

Το δίκτυο κινητής είναι σε πλήρη λειτουργία.

Διευκόλυνση της επικοινωνίας των συνδρομητών COSMOTE

Η COSMOTE από την πρώτη στιγμή στηρίζει τους συνδρομητές της στην Πεντέλη και για τις αυξημένες ανάγκες επικοινωνίας τους έχει προχωρήσει στις παρακάτω ενέργειες:

  • Προσέφερε δωρεάν 1.500 λεπτά ομιλίας προς όλα τα εθνικά δίκτυα και δωρεάν 15GB για χρήση Internet από το κινητό, σε όλους τους συνδρομητές της (συμβολαίου, καρτοσυμβολαίου, καρτοκινητής) για 15 ημέρες.

Οι δικαιούχοι συνδρομητές έχουν ήδη ενημερωθεί μέσω γραπτών μηνυμάτων (SMS).

  • Έχει αναστείλει μέχρι και τις 20/08/2022 κάθε διαδικασία για -οριστική ή προσωρινή- φραγή για όλες τις συνδέσεις COSMOTE σταθερής, κινητής και συνδρομητικής τηλεόρασης στις εν λόγω περιοχές.

Facebook Comments