Ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο (Guillermo del Toro) παρουσιάζει τον Πινόκιο με ένα εντελώς νέο τρόπο στην επερχόμενη animation ταινία με τίτλο «Pinocchio».

Βασισμένη στο κλασικό παραμύθι του Κάρλο Κολόντι διαδραματίζεται στο 1930, στην εποχή της ανόδου του φασισμού στην Ιταλία. Το Netflix έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το πρώτο τρέιλερ της ταινίας.

«Από τις πολλές περιπλανήσεις μου σε αυτή τη γη, έχω τόσα πολλά να πω για ελαττωματικούς πατεράδες και γιους», αφηγείται ο Sebastian J. Cricket με τη φωνή του Γιούαν ΜακΓκρέγκορ (Ewan McGregor) στο ξεκίνημα του τρέιλερ καθώς ο Geppetto κόβει ένα δέντρο για να δημιουργήσει τον γιο του : «Θέλω να σας πω μια ιστορία. Είναι μια ιστορία που νομίζετε ότι την ξέρετε, αλλά δεν την ξέρετε- μια ιστορία για ένα ξύλινο αγόρι».

Kαι συνεχίζει: «Έχω μάθει ότι υπάρχουν πνεύματα που σπάνια εμπλέκονται με τον κόσμο των ανθρώπων αλλά μερικές φορές….»

Η Τίλντα Σουίντον ντύνει με την φωνή της τον ρόλο της Νεράιδας. «Το ξύλινο αγόρι με τη δανεική ψυχή», λέει στον ρόλο της και προσθέτει: «Γίνε ο γιος του, γέμισε τις μέρες του με φως. Θα σε αποκαλούμε Πινόκιο».

Facebook Comments