Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 53χρονος αστυνομικός και προπονητής βόλεϊ που κατηγορείται για βιασμό 14χρονης αθλήτριας που προπονούσε στη Μυτιλήνη.

Μαραθώνια ήταν η κατάθεσή του στον ανακριτή Λέσβου, ενώ μετά τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του 53χρονου, έχει κληθεί άλλη μια κοπέλα την οποία προπονούσε, ενώ δεν αποκλείεται να την έχει παρενοχλήσει.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, φέρεται να την είχε θωπεύσει όταν την επέστρεφε στο σπίτι της μετά από προπόνηση.

Παράλληλα, ελέγχεται το προφίλ του σε κοινωνικά δίκτυα, καθώς και τα ηλεκτρονικά του αποτυπώματα, προκειμένου να διαπιστωθεί με ποιες κοπέλες συνομιλούσε. Η έρευνα για την αποτρόπαια δράση του θα συνεχιστεί.

Στη δικογραφία επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με την κατάθεση της ανήλικης σε ψυχολόγο της ΕΛ.ΑΣ, “από το φθινόπωρο του 2021 τότε που το κοριτσάκι ήταν κάτω των 14 ετών και μέχρι προ ημερών ο προπονητής βόλεϊ Μ.Ε. του σωματείου στο οποίο συμμετείχε η ανήλικη, ενήργησε σε συστηματική βάση γενετήσιες πράξεις με την ανήλικη”.

Όπως προκύπτει, οι γονείς των κοριτσιών της ομάδας βόλεϊ τον είχαν εμπιστευτεί, ώστε εκείνος να μεταφέρει τα κορίτσια στα σπίτια τους, μετά το τέλος των προπονήσεων.

Facebook Comments