Γ. Οικονόμου: Η κυβέρνηση θα ανταποκριθεί θετικά στο αίτημα για τη συγκρότηση εξεταστικής επιτροπής

3 λεπτά ανάγνωση
5 Αυγούστου 2022

«Αμέσως μόλις περιήλθε σε γνώση του πρωθυπουργού η περίπτωση νόμιμης επισύνδεσης, κατόπιν και εγκρίσεως εισαγγελικής αρχής, για τον κ. Ανδρουλάκη, η κυβέρνηση επεδίωξε δια του κ. Γεραπετρίτη να τον ενημερώσει πλήρως, αλλά ο κ. Ανδρουλάκης επέλεξε να μην ανταποκριθεί», αναφέρει σε δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

Και επισημαίνει: «Σύμφωνα με διαρροές του ΠΑΣΟΚ, ζητείται η εκ νέου σύγκληση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής. Η κυβέρνηση απαντά θετικά στο αίτημα αυτό, ελπίζοντας αυτή τη φορά να ανταποκριθεί και ο κ. Ανδρουλάκης να παραστεί προσωπικά, προκειμένου να ενημερωθεί και να πάρει απαντήσεις για όλα τα σχετικά με τη νόμιμη επισύνδεση που τον αφορά, απαντήσεις που δεν θα αφήνουν περιθώριο για αυθαίρετα συμπεράσματα και συνωμοσιολογία.

Σχετικά με το αίτημα για τη συγκρότηση εξεταστικής, με δεδομένο ότι η κυβέρνηση επιδιώκει την απόλυτη αποσαφήνιση των συγκεκριμένων ζητημάτων διαχρονικά και με την αυτονόητη προϋπόθεση ότι θα τηρηθούν όλες οι αναγκαίες διαδικασίες εμπιστευτικότητας, εφόσον κατατεθεί ένα τέτοιο αίτημα η κυβέρνηση θα ανταποκριθεί θετικά», καταλήγει στη δήλωσή του ο κ. Οικονόμου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η απουσία καθαρής εναλλακτικής ενισχύει την αβεβαιότητα

Νέα εσωκομματική ένταση στο ΠΑΣΟΚ, με φόντο τη διαγραφή στελέχους και τη

Ν. Ανδρουλάκης: «Η στρατηγική του ΠΑΣΟΚ είναι να νικήσει τη ΝΔ για να υπάρξει πολιτική αλλαγή»

Ο Νίκος Ανδρουλάκης ξεκαθαρίζει ότι η στρατηγική του ΠΑΣΟΚ επικεντρώνεται στη νίκη

174.813 ψήφοι και πανηγύρια στο ΠΑΣΟΚ: Η πραγματικότητα πίσω από το αφήγημα Ανδρουλάκη

Η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ έσπευσε να μιλήσει για «συμμετοχή που ξεπέρασε κάθε