Την εξαγορά του εκπτωτικού χωριού McArthurGlen Designer Outlet Athens στα Σπάτα με περισσότερα από 100 καταστήματα, καφέ και εστιατόρια, ανακοίνωσε η Lamda Development, ενισχύοντας περαιτέρω την ηγετική της θέση της στο retail και δημιουργώντας συνέργειες προς όφελος των επισκεπτών και των συνεργαζόμενων με την εταιρεία επιχειρήσεων.

Ειδικότερα σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι η Lamda Development, η κατά 100% θυγατρική της, LOV SMSA, εξαγόρασε το 100% της εταιρείας McArthurGlen Hellas Μονοπρόσωπη ΕΠΕ, ιδιοκτήτριας του εκπτωτικού χωριού McArthurGlen Designer Outlet Athens στα Σπάτα του νομού Αττικής, από την εταιρεία MGE Hellenic Investments Sàrl.

Η αξία του McArthurGlen Designer Outlet Athens ανέρχεται σε περίπου 109 εκατ.ευρώ (Gross Asset Value), όπως προκύπτει από την αποτίμηση του ανεξάρτητου εκτιμητή CBRE Axies την 31.12.2021. Το τίμημα της εξαγοράς ανήλθε σε περίπου 40 εκατ. ευρώ περιλαμβανομένης της αποπληρωμής προϋφιστάμενων δανείων που είχαν χορηγηθεί από τους προηγούμενους εταίρους της εταιρείας.

Facebook Comments